Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(1) ::活動能力為超低之波士::

:shy: ........  simply don't start with it and don't buy the first boss to avoid it :DD
嘩~睇完相都想入返隻黎做裝飾tim~
回復 10# ATOM2003

你好啊小飛俠大大真係你呢~~ :65:
回復 11# 甘大滋

唔明呀甘大.....禮又同禾玩深奧.....:68:
回復 12# 替身使者

其實1/6做工好過1/12的.....但真係沒有預位放晒佢地呢....只選左呢三隻就算了!!:44:
回復 13# NAVIgator

你好啊!!!太強的不是我啊....是AW同3a呢.....佢地每隻配色都好獨特....好似一隻都不能少那樣呢....:53:
回復 14# leo.fans123

LEO大大.....你真係同我一樣沒有免疫力呢.....:63:
回復 16# RRAAYY

RAY大.....係就算一隻3a都不要開始買啊......係停不了的.....:59:
回復 17# SkyPigNO1

是啊!!!玩就不用買它....但3a迷的我就一定買左沒有後悔的!!! 那些日子的H記都是裝飾的呢....有幾何會.....明啦!!!:67:
忘了感謝史必大幫忙掃晒9隻PIZZA BOSS~~ :77:
大大小小的boss摆在一起真的很棒:71:
忘了感謝史必大幫忙掃晒9隻PIZZA BOSS~~
BiODD 發表於 9-2-2012 01:01 AM

BiODD大,the photo is so cool,don't stop.......Yeah!!!!:71::shiny:
很有早期搪玩具的感覺∼:71:
回復 26# yiha9944

是啊~~ 看外國那些人的全齊放在一起真的很利害呢~~:50:
回復 27# speedmarkedmond

史必大,感謝呢最重要係D主體so cool呢~~~:63: