Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [再版]拉打X, Stronger, Amazon, 舊1 and 2號

小弟都入咗隻再版亞鄉,身才重比初版大有改善添,不過都係冇用...因為再版出完幾個月就宣布2.0  :56:

我覺得各位帥兄都係唔好對M記有太大期望
請問呢5隻同之前出的有乜分別?
因為唔係新VER

P.S 抱歉,因為新手唔識
請問呢5隻同之前出的有乜分別?
因為唔係新VER

P.S 抱歉,因為新手唔識
ericsin 發表於 9-2-2012 04:41 PM

相信一定會用新body....
至於其他地方有無改動真係要出左實物先知 (之前the next-1 同 v3 再版都有地方少少修正左)
咁我想再問,如果再版出左的話,在盒面是否會和舊版有分別?
如沒有的話要怎樣分別舊版和再版?
預左你會出ga la..........

I would like to get this ver3 舊1 ...:67: but is it still have some sh*tty joints, easy to break?
回復 27# Rosemount

禁樣先可以要人買完又買,而且買左一只唔會滿足曬就唔再買,所以比錢啦....佢地都係為你們好,幫你地放下血唔洗禁辛苦谷注曬丫嘛:70:
回復 30# Kamineko

看來無人期望佢出一只唔會溶,3年換一次新...佢真係service得你地唔錯,佢發達真係應該,用腦:71:
回復 36# Macross長谷有洋

Medicom is notorious for making brittle bodies.  I'd say don't get your hopes up.  Chances are the body may be marginally better but almost certainly just as easy to break.
回復 34# ericsin

個盒個COVER ART應該一樣,開得嗰邊可能用磁石而唔係神奇貼,HOLD住FIGURE個膠盤又可能會有DD唔同

除非再版有好大改善,如果唔係就同初版睇唔出咩分別,不過M記會喺鞋底印有出品年份
我想知有否大大有舊一號3.0,及 RIDER X 是否真的會溶皮及熔衫, 因沒有玩過, 而且想入....如果會熔都不入,  希望有的大大指引一吓, THANKS!:handshake:
我想知有否大大有舊一號3.0,及 RIDER X 是否真的會溶皮及熔衫, 因沒有玩過, 而且想入....如果會熔都不入,   ...
frankiejoyce 發表於 10-2-2012 10:27 AM

舊一號3.0用啞皮  係好少會溶皮的
RIDER X 係布衣所以係吾會溶皮的

star wars 黑武士同舊2號2.0就真正係溶皮之王
回復 42# joeyip74

多謝大大提供資料, 感謝你:71:
回復 40# 食MUMUM

謝謝大大指教 ^^
回復 42# joeyip74

舊2係無溶皮,不過甩皮....個胸肌連皮甩開....