Toysdaily 玩具日報

查看: 11082|回復: 53

[新品消息] [再版]拉打X, Stronger, Amazon, 舊1 and 2號

小弟又喺某網站見倒M記再版拉打有得訂,

今次包括:

Real Action Heroes-244 DX Kamen Rider Stronger
Real Action Heroes-227 DX Kamen Rider Amazon
Real Action Heroes-208 DX Kamen Rider X
Real Action Heroes-288 DX Kamen Rider 舊2號 Ver.2.0
Real Action Heroes-349 DX Kamen Rider 舊1號 Ver.3.0
Good news & Good chance for bro who missed them before! :71:
好消息, 但大大有否時間表, thanks!:71:
對我dd未買既,絕對係好消息:D
對我dd已後追既,絕對係bad消息
Thanks so much and is a very good news ar ching! :43: can you give us the original link?
又舊1舊2?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
呀!!!見到了, 在亞美亞美見到了!!
小弟住喺美西

可以試用GOOGLE搵AMIAMI,然後再响AMIAMI個SEARCH BAR搵REAL ACTION RIDER就應該乜都出嗮嚟喇

AMIAMI應該專做海外客,唔SURE會唔會做香港同內地客...各位帥兄GOOD LUCK啦
再版?仲諗住等2.0......會唔會再版完再出2.0????????????

m記今次真係好等錢駛!
我諗用現在價錢同匯率, 有d現貨價會仲貴過炒價.....
回復 9# 食MUMUM

Thx ching!! 我都慣左o係amiami order 野!! 一定做香港客o既!!
已經看到了, 謝謝大大提供:71:
回復 11# Pazu

比著我一定會買再版, 因為造料同埋波地一定會唔同左, 不過一隻要萬幾羊,
而家重要x5 ..........:70:
好!只要 Rider X, 點解唔出2.0。M 記連呢D 古董都要翻出!