Toysdaily 玩具日報

查看: 4871|回復: 22

[改造交流] You are not Special - FIGHT CLUB <更新圖片>

UpLoad下D新相俾各位大大插下先,小弟Tyler製作仍在進行中,頭雕改做亦已經完成....各位大大不喜勿插,請俾多D意見小弟,因為我想做得更好呀....!!

無可能同大師級人馬比,不過真係會盡心做好,盡情俾意見啦...
加油,等睇好野.
另外想問"紅超"邊度有散賣?
回復 2# oscaryiu

原裝出架...之前有廠家出過一隻成套&#22021;...大大想買可去皆旺地庫,4草...!!
Very cool~~~ ~~~~~~~~~~~~~~``
...
DreamWorks 發表於 7-2-2012 09:45 PM

Good Job!:71:

唔好叫我大師喇
我只不過係浩瀚浪之中&#22021;一個尋常卑微裁縫仔:unhappy:
回復 5# katoki.e

你就算係裁縫仔,都係最出色&#22021;裁縫仔...永遠係我心目中&#22021;大師...!!
畢仔我至愛!!!!!!!!!!
期待!!
正呀!期待大作:71:
Yeah!!  Waiting for work!!!!
回復 9# lonelyboy11

我驚自己攪唔掂,因為眼見到目前都不有一個真係似Brad Pitt&#22021;Fight Club人偶出現,不過我一定會做好佢俾大家睇...!!
Woo.....fight club....support suport.

回復 11# evilalive

相信你都睇左VIVA個頭啦....真係好可惜無得賣,唯有話俾自己知,一定要好過佢...!!
回復 11# evilalive

相信你都睇左VIVA個頭啦....真係好可惜無得賣,唯有話俾自己知,一定要好過佢...!!

大大,相信你都係大師級人馬,可唔可以交流一下...?!
回復 13# DreamWorks

大師就一定唔係la, 不過同Dreamworks 兄你一樣,
喜歡追求一些完美的figure, 交流就更係非常歡迎la
Dreamswork大~我黎支持你啦~~~