Toysdaily 玩具日報

查看: 17757|回復: 93

[玩具報告] 現場直撃尖之星球瘋狂搶購大戰!!

到而家,仲未定下神。

一接到消息,即到尖斗,只見架上仲有两隻王后,其餘大家想要的都冇!

心死不息,入倉門問,見一可愛少女幫忙,竟尋得赤武神同Vos,可惜冇黑帝。

真是算死好彩!!

早上又一斗
中午黄埔斗吉
晚上尖斗,咁樣先搶到,算是什麽瘋狂呢?

[img] [/img]
回復 1# 無明:
你都好神心咁徙時間去周圍搵. 恭喜入得心頭好!
Damn
So jealous !!!!!
回復  無明:
你都好神心咁徙時間去周圍搵. 恭喜入得心頭好!
Firewalker27 發表於 7-2-2012 08:22 PM

Thks, 其實、、、、、、順路姐卜:51:
Damn
So jealous !!!!!
quincy 發表於 7-2-2012 08:31 PM

唔使丫,好幸苦,吾容易呀,jealous d不勞后而獲啦。
倉仲有無MAUL?!:79:
恭喜恭喜...........:77:
When I can get one?
"....................
努力後既回報, congrats and enjoy :77:
ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DARTH MAULLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!:63::63::63:
:79:
回復 1# 無明:

雖然我覺得"入倉問"及"打電話留figure"係對於我呢D親身去摷,不論遠近及不計車費的星迷來是不公平,不過見你今日行程,我不禁都講句"congrats":ar:
倉仲有無MAUL?!
hang 發表於 7-2-2012 08:40 PM

我都問左有冇多隻,佢答我一箱一得一隻。我再問倉內仲有冇,佢答唔知幾時再返貨,再三問仲有冇黑蒂呀?佢話倉內只有買唔出的死貨款。
恭喜恭喜~! 有心有力有回報~~! :77:
恭喜恭喜!
現在買玩具真是要有堅毅不屈的精神,辛苦過跑馬拉松~~:42:
恭喜師兄入到好野!!:77: