Toysdaily 玩具日報

查看: 4790|回復: 14

[詢問] Hottoys Batman Begins

請問有無大大知道邊道仲有呢隻Batman 賣....或者有無大大會賣....:56:

請問有無大大知道邊道仲有呢隻Batman 賣....或者有無大大會賣....
breaker 發表於 8-10-2012 10:29 PM

y拍曾經見過有,但個價大約係兩隻上年會場炒價咁上下
我都好想追返呢隻 EB對面見到動漫版 大概放4牛:69:
:50:呢隻上左神台..........睇來都變左怨念物
除非你係打算完整收藏HT所有Batman系列為目標
如果唔係,呢隻無入手嘅價值,當年HT仲未係龍頭,作為一個挑戰者同M記叮噹馬頭互有勝負

就算以當年質素計,HT呢隻都唔係出得好
要高追都係會場版,無理由追呢隻的
如果唔係,呢隻無入手嘅價值,當年HT仲未係龍頭,作為一個 ...
不肖生 發表於 8-10-2012 10:44 PM

Ching,呢隻應該未有韓國頭雕年代?
就算追,都追TDK版Begins或者會場版Begins suit啦~
如果唔係,呢隻無入手嘅價值,當年HT仲未係龍頭,作為一個 ...
不肖生 發表於 8-10-2012 22:44

有時玩開又會好想儲全套:80:
回復 6# 船頭尺
正路就未,嗰時算係終於成為一個令人有信心嘅品牌.
打過幾場勝仗,但M記地位依然.
我仲記得嗰時玩12吋大家最鍾意就係企晒係玩具店附近估今次邊個出得靚啲
順便就落訂,最後訂錯咗就挑啦嗎

回復 8# breaker

為全套就無得講啦
比個建議你地~如果真係想要~可以有個平少少的方法~
單買稻草人版的魔化版BATMAN~ 配DX12頭+DX12既槍&多出黎既腰帶,已經可以自組回一隻非常似樣既BATMAN BEGIN!! 等我有D時間再組合比大家睇下:65:
比個建議你地~如果真係想要~可以有個平少少的方法~
單買稻草人版的魔化版BATMAN~ 配DX12頭+DX12既槍&多出黎 ...
phoenix_fai 發表於 9-10-2012 01:37 PM

印象中魔化版套衫係做到上身溶溶地嘅配合個魔化頭雕先得
同埋begins頭套係梗頸四款頭套.裝個12頭真係唔知係點樣.都想睇睇

用最低的成本組合最似既begin,少少火燒效果可以睇成對稻草人被燒個一幕係最平了
魔化版a虎都只係$8xx
呢隻我仲擺放在display櫃度 ...... 咩升值到4K咁誇呀 ......:D
當年有三間廠出BATMAN BEGINS,
HT, M記, TAKARA, 好多人當年都覺TAKARA出得最好.
事隔多年, 依家HT彈起, 連呢隻出得唔好嘅BATMAN都話炒貴幾陪.
反而我見Y拍TAKARA 嗰隻冇咩炒.
呢隻當年撻左訂,入左takara……