Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢新TV版動畫 "聖鬥士星矢Ω"

其餘4小強係咪都升哂做黃金聖鬥士呢?
冇理由得星矢一個升架
2012年4月1日からテレビ朝日系列で放送開始のTVアニメ「聖闘士星矢Ω」を大特集!

4月1日給我們呢班熱血熱愛星矢嘅朋友開左個大玩笑。怕期待怕失望。

日本唔會搵愚人節黎玩咁大呀?又有設定圖又有人物配音,唔通搞咁大單野就真係只係同你講一聲︰「愚人節快樂」?﹗

車田正美個官網都有喎,唔係玩呢……
http://kurumadapro.com/top.html
日本唔會搵愚人節黎玩咁大呀?又有設定圖又有人物配音,唔通搞咁大單野就真係只係同你講一聲︰「愚人節快樂 ...
多其 發表於 12-3-2012 03:54 PM
意思應是怕對這套作品期望愈大失望愈大...,
哈哈~畀返少少期望佢先啦,睇幾集先啦,第一套星矢都要睇到打十二宮先hit爆啦,係咪?我信佢,我會畀少少期望佢先既﹗因為我係死忠fans嘛~
頭像被屏蔽
今次打戰神........??
Super_Zero 發表於 12-3-2012 05:18 PM

咩神未比星矢砌底過, 阿波羅都要收皮, 戰神????? 收啦...
咩神未比星矢砌底過, 阿波羅都要收皮, 戰神????? 收啦...
denniskwong 發表於 12-3-2012 19:38

可能星矢升完職實力就減半了~~~:DD
可能星矢升完職實力就減半了~~~
cybaster 發表於 12-3-2012 10:29 PM

其實 我覺佢係降職囉

話哂神聖衣....走去著番黃金聖衣.....
其實 我覺佢係降職囉

話哂神聖衣....走去著番黃金聖衣.....
改咩名好? 發表於 13-3-2012 01:03 AM
神聖衣是靠女神血加爆發終極第八感才出現的"青銅"的最終極型態, 始終係青銅級, 所以係真係進級左做黃金聖鬥士...
件人馬聖衣對翼似蝙蝠多d...
頭像被屏蔽
紫龍個仔?城戶光政個孫?
佢阿媽係春麗就正路…但如果有變數都幾正…
星矢會唔會其實都結左婚呢? ...
原罪 發表於 11-3-2012 10:03 PM

新主角可能就係星矢"私子生下":74:
神聖衣是靠女神血加爆發終極第八感才出現的"青銅"的最終極型態, 始終係青銅級, 所以係真係進級左做黃金聖鬥 ...
香港人 發表於 13-3-2012 01:43 AM

神聖衣系凌駕黃金聖衣和白銀聖衣,穿上神聖衣有神級力量
好好﹗其實天鷹座可能好似阿瞬咁樣,係男仔黎架呢…
又可能已經無左鳳凰座了,因為鳳凰座一定要很強很強先 ...
多其 發表於 9-3-2012 04:25 PM

天鷹座著裙嫁...仲要連官方都寫明係女...{:3_127:}