Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 逆天的限定figma~ BRSB 王的黑岩~ 加其他新品小影

完美figma加精美畫冊~ 如果鐘意黑岩~ 係必買之作~ :71:

早前係葵涌特賣場~ 以超靚價入手~

早前係in時單飛入~ 我覺得奈美唔係咁靚~

今日一次過開3盒野~ 都非常滿意~ :78: :78: :78:
Robin好正:46:
最近看罪之王冠太多,一見BRSB的王冠就想起了...
Robin:shiny::shiny::shiny:
nice buy

master star piece可以pm一下邊度 咩價嗎??
謝謝
覺得BRSB件衫很古怪... (其實BRS的也不見得很正常)
生日王冠幾趣緻
但逆天的相影得好, 現在又覺得幾吸引~:handshake:
另外, Robin個樣有點認不出來(最初看見時想:誰?好似Robin):@
死圖~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nice buy

master star piece可以pm一下邊度 咩價嗎??
謝謝
果汁先生 發表於 6-2-2012 07:27 PM

master star 是什麼來的????
master star 是什麼來的????
逆天原罪 發表於 6-2-2012 09:41 PM

就是岸邊露伴那隻
就是岸邊露伴那隻
果汁先生 發表於 6-2-2012 09:54 PM

已經冇左了~ 佢係之前葵涌廣場做散貨~ 唔洗食1條紅色魚魚~