Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 甘大滋

[3A/ threezero] The shadow of a madman - NOIR

好黑,黑到有質感,讚:71:
:35: 多謝樓上咁多位師兄支持
男人都係鍾意黑色多d :34:
想借呢個post多謝某位大大
冇佢幫手 睇怕都入唔到隻 noir:love:
回復 4# on111048

師兄 你對nom 入左手未呀
回復 18# 甘大滋                                                                                                                                                                                                                                                             :@ 甘大咁好記性嘅,同個賣家搏鬥中 :*
:no:轉左部電話 依家回覆唔到post
當然記得啦 我有份放毒架喎:DD
嘩~~1:6的NOIR呀...尋晚用電話睇個POST,睇得唔清楚已經覺得好正
依家用電腦睇...嘩嘩嘩~~一清二楚啦!!!真係 ...
NAVIgator 發表於 4-2-2012 11:58 AM

所以我唔買1:12 羅 但亦都貴好多呀
甘大滋 發表於 6-2-2012 02:12 AM

大家都好落力追舊物喎 :no:

夲人玩得太雜 .... 但好彩 TK, TQ 唔中, 但 AK 就好似越來越中意 !!!!:love:
甘大滋 發表於 6-2-2012 02:12 AM

1:12既價錢...
根本係迫人買1:6既:(
回復 22# RRAAYY

:70:因為舊物型好多... 同埋舊化既效果係好乾淨 唔會似污穢
回復 23# superterry

其實以新款計, 1/6 唔算太貴, 但舊物... 大部份都:50:
单鼻不论什么颜色仍然都系甘正:71:
单鼻不论什么颜色仍然都系甘正
yiha9944 發表於 6-2-2012 09:22 AM

當見過實物 最正一定係blanc de plume (∩_∩)
當見過實物 最正一定係blanc de plume (∩_∩)
甘大滋 發表於 7-2-2012 12:16 AM

甘大我幫禮留意緊家啦!!! BDP真係殺晒呢~~:75: