Toysdaily 玩具日報

查看: 4746|回復: 27

[3A/ threezero] The shadow of a madman - NOIR

都唔知點解 依家d玩具真係愈黎愈貴 :50:
趁住難得機會 終於可以開盒快影比大家睇下
影得唔好 唔好打面 :54:

加送一張 Blanc

希望大家喜歡
隻嘢好正, d 相好好靚 :71:
甘大~~ 呢隻型到爆啦~~~ 千金難買心頭好呢~~~ 你教我家啊~~~:shy:
:Q 全黑嘅單鼻:30: 真係冇得頂:71:
甘大呢隻係1:6定係1:12?
好正,個人認為呢隻係眾多plume中最靚果隻
Good item !!!!!!!!  :handshake:  buy more !!
嘩∼1:6 wo∼∼
又黎參見神物∼
甘兄 , 你同我都係"癲"神村出來的 , 只分別在你係大癲 , 我係細癲 (你重質 , 我重量) , 請容許我叫聲 "大佬" .....:30:
我都唔明點解1:6單雙鼻會貴咁多, 有無巴打指點下
佢對眼真係超靚, 全黑好有神秘感. :handshake:
睇完好想掃返隻OG PLUME阿.:49:
入左坑虽然未够一年,未有机会入单鼻唔知总会晤会有新的单鼻出现呢?
酷∼大愛∼∼:handshake:
嘩~~1:6的NOIR呀...尋晚用電話睇個POST,睇得唔清楚已經覺得好正
依家用電腦睇...嘩嘩嘩~~一清二楚啦!!!真係好靚!甘大D相仲正, 比Google search到的正好多!
大大真是de plume獵手, Noir De Plume到手,  真是好物! 下一只獵物會是Blanc De  Plume嗎??
你post的title正喔!!!
甘大都出神物相喇.....d相好正,幾時攞出嚟玩下呀:shiny::shiny: