Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: LeO涼介

[ENTERBAY] 對ENTERBAY超級失望,亞爾柏仙奴.........

回復  hmsam76
有冇試吓喺微博或FACEBOOK同NATALIE店主講話下次過嚟至換佢應該幫到手
chungyuihing 發表於 5-2-2012 07:46 AM

Thx!!!!!!!!!!!!!!!!
其實頭鵰真係好滿意
但要比到14k,又冇乜配件,又冇大班椅,對比b廠又唔值
而h廠收你14k一定多野跟過佢,所以,唔係因為個頭.....
其實EB出D野越來越正!不過QC真係唔得。之前買個Body都換左次,換果時總選左好幾盒先有叫做算係正常。激死!
其實頭鵰真係好滿意
但要比到14k,又冇乜配件,又冇大班椅,對比b廠又唔值
而h廠收你14k一定多野跟過佢,所以 ...
LeO涼介 發表於 5-2-2012 10:01 PM

係啦!真係無咩配件玩,貓王之前都想買,不過又無咩件又貴。想支持下都唔得,EB個價實在太過進取了!
係啦!真係無咩配件玩,貓王之前都想買,不過又無咩件又貴。想支持下都唔得,EB個價實在太過進取了!
akiaki 發表於 5-2-2012 10:34 PM

錢我唔怕比,但同其他廠比收相同價錢但少野跟的確唔抵幫
搞到我要諗方法,買B記張大班椅比我隻PACINO坐.....
其實樓主第2次之後果d問題,都唔算真係好嚴重0既.....有時我覺得頭雕仲重要過d qc
eb 都好架喇....ht而家串到趴街,換過果d野又冇得再換
師兄:肯比你再換ok la HT一次炸
ckc882000 發表於 4-2-2012 11:32 PM

唔係噃,我試過幾次也是續件計,可能是部分員工問題吧?
講番這對疤面煞星,衫同眼鏡的確同樣有這問題,由於EB一向出貨質數永遠不定,當時我也走了三轉,而且還每set開了四、五盒才免強pass,到最後衫紐同眼鏡問題祇好自行解決,不想再山長水遠的來來回回呢。但特別要留意,若果你的眼鏡真的有問題,小心被眼鏡臂弄花面上的顏料。:38:
唔係噃,我試過幾次也是續件計,可能是部分員工問題吧?
講番這對疤面煞星,衫同眼鏡的確 ...
黃金獅子座 發表於 14-6-2012 04:49 PM

阿Bill d野不願致評:36: