Toysdaily 玩具日報

查看: 8149|回復: 22

[ENTERBAY] 對ENTERBAY超級失望,亞爾柏仙奴.........

今次真係超級唔開心!!一直以來都幫襯開HOTTOYS,其實真係覺得QC唔錯,
但今次好衰唔衰,HOTTOYS又唔出亞爾柏仙奴,一直都對ENTERBAY冇話特別感覺,
又見佢出得好似都唔錯,就買隻玩下,平時我都唔POST 12吋相,因太多大大POST,我就冇謂洗版洗埋一份
但今次真係出事!尋日第一隻CHECK個時冇事,返到屋企,發覺隻左腳係屈唔到,右腳屈到但又拍拍聲,好恐怖.....
咁隻腳屈唔到,今日又咁啱出開旺角,咪攞去換LAW,姐姐都CHECK過,真係搞唔掂,就換過隻
咁今次啲關節正常嗱,好開心就又返屋企,點知....
粒鈕扣唔到,面鈕就甩,已經心都離埋,諗住粒鈕就AA膠算,扣唔到,最多咪唔扣LAW!!我都算係咁啦,真係唔想行來行去.....
點知,連副黑超都戴唔到!明顯個CLICK住個頭個位爛嘅.....講到呢到,我,聽日又要出過去....
但,ENTERBAY,今次係第一次,亦都係最後一次,可能我真係黑仔,但我聽日會CHECK清CHECK楚(終於明白點解有"驗屍官"呢樣野!!!!)
呢一刻,我嘅心情......:72:

好,講完我嘅不幸,都讚一讚應讚嘅地方,包裝盒,唔似HOTTOYS咁浪費空間,唔錯

面相同服裝,同HOTTOYS真心覺得一個LEVEL(只講呢隻),呢隻扣到鈕嘅,係我隻VER1,隻腳唔MOVE得版........

係咪好型?係呀,因為要一槍射死入悲.........
我嗰隻幅黑超都戴唔到,但又唔會長期戴黑超display,算唔換了(其實我係住澳門想換都不能,來回船飛都蝕埋)
大大 呢隻野要幾多銀兩...
大大,哩隻好野嚟架,玩得開心就得啦!有時有點缺陷美也可接受的。HT 或Medicom 嘅QC都係海軍鬥水兵!
頭像被屏蔽
Eb葛野Chack真D五过份…另外讲到包装,bill以前做广告,五多五少有D影响。
EB頭雕同上色的確係進步神速,
但素體仍然一成不變..!!!!!
有變, 其實RM5素體比較似T800
EB既盒size的確冇ht咁難收藏~
師兄:肯比你再換ok la HT一次炸:blame:
已換(只係換左件外套同頭),其實一隻FIGURE要我出多去兩次,
我已經冇晒心情去玩,呢家放埋左一邊......
我反而覺得定價貴了點, 14k左右, 只是一個頭鵰, 若在1k內就更理想.
回復 12# darknight
其實14K依家係底價, HT嘅CA都唔只啦, 細廠Subway隻Jack賣$590, 但係個頭雕素體唔掂呢.
回復 2# hmsam76
有冇試吓喺微博或FACEBOOK同NATALIE店主講話下次過嚟至換佢應該幫到手
好彩!爭d想入手啦:Q