Toysdaily 玩具日報

查看: 17810|回復: 37

[新品消息] Soul Calibur V

雞兄係咪玩緊?  今集好似冇左story mode, 冇角色ending, 係咪?

如果你會長期玩, 我都可能諗諗買呢隻
冇左story mode, 冇角色ending, <= 咁有咩 動力 玩 ???
只靠上網對戰 ? :Q
雞兄係咪玩緊?  今集好似冇左story mode, 冇角色ending, 係咪?

如果你會長期玩, 我都可能諗諗買呢隻
getterwing2 發表於 2-2-2012 10:05 AM

有story mode。不過我未開始玩。街機mode冇角色ending失望。

我會長期玩&#22021;,如果有冇玩&#22021;話。你會唔會有fd玩?
有story mode。不過我未開始玩。街機mode冇角色ending失望。

我會長期玩&#22021;,如果有冇玩 ...
瘦雞 發表於 2-2-2012 11:23

有幾個玩開鐵拳的 "腳" 玩緊, 但玩幾耐就好難講
姐係有腳玩啦~~~~~~~~
我都想玩, 由其係edit 人果度好正...
可惜我係3D 格鬥game 苦手
我都想玩, 由其係edit 人果度好正...
可惜我係3D 格鬥game 苦手
moodyblues 發表於 2-2-2012 02:41 PM

買啦~~玩玩下就識玩。

我都係3d格鬥苦手
其實以前雖然有買過sc系列, 但只係求其選最easy, 主要睇故事同儲野... 所以唔算玩開.

今日未買sc5, 但買左隻二手sc4試下玩住先..開始學下sophita.  佢d招係咪過左俾佢個女?

仲有邊個人物的招式平安過度到sc5? 咁我可以用sc4練住先.

雞兄仲有冇sc4係度? 如果有, 不如今晚打一陣試下. (不過我只係試左2粒鐘, 仲係沙包  :))
呢隻我都有興趣wor
其實以前雖然有買過sc系列, 但只係求其選最easy, 主要睇故事同儲野... 所以唔算玩開.

今日未買sc5, 但買 ...
getterwing2 發表於 2-2-2012 07:23 PM

Sophita個女好似唔同佢。

Nightmare,齊格飛(大劍佬),棍佬,斧頭佬,maxi,御劍平四郎d招應該差不多

我只係試左nightmare同蜥蜴人,蜥蜴人唔同&#21655;。

Sc4重係度。你想試就call我啦
Sophita個女好似唔同佢。

Nightmare,齊格飛(大劍佬),棍佬,斧頭佬,maxi,御劍平四郎d招應該差 ...
瘦雞 發表於 2-2-2012 21:47

so bad... 今日只係試過Sophita... 原來帶唔到去新版....

或者遲D試下Nightmare,齊格飛(大劍佬)同御劍平四郎.

女忍者 taki同佢徒弟D招似唔似?

ok  :)  今晚夜少少搵你
呢隻我都有興趣wor
bbf1125 發表於 2-2-2012 21:44

真係打parts玩著衫公仔都有排玩.....
so bad... 今日只係試過Sophita... 原來帶唔到去新版....

或者遲D試下Nightmare,齊格飛(大劍佬)同御 ...
getterwing2 發表於 2-2-2012 10:39 PM

其實係好多角色未試,先唔知同上集d招帶唔帶到去尼集。

岩岩試左sophita果女,好似有d招似似地,但又有sophita個妹d招咁..

女忍都只係見某d招同上集一樣,其他未知
琴晚果2個係我打鐵拳果D "腳"

你d 野比大雄, mcDonald都好過癮~
呢隻我都有興趣wor
bbf1125 發表於 2-2-2012 21:44

買la買la