Toysdaily 玩具日報

查看: 6435|回復: 33

[玩具報告] 遲嚟嘅Sideshow Dewback 大蜥蜴 手機相分享

早前喺SS網見到呢隻巨物, 即刻俾佢吸引住, 跟手就上咗HT訂咗喇, 如果本身係VIP仲有折添.
到最近獲HT通知隻嘢到咗, 店員仲叮囑若要取貨請早一日通知, 以免隻嘢阻住間舖.
到今日終於揸埋架車去接佢返嚟喇 (屋企無位擺, 所以暫存喺公司).
以下只有數張用唉風影嘅傷眼圖, 請各師兄唔好見怪......

先在開箱前看看比例

開喇開喇....

啡盒除去圖

附有Sideshow貼紙, 保證全新未開過

底座嘅圖案加出廠編號, 全球發行2500套, 我呢套係1440

底座正面

主角已經約隱約現喇......

登登登......

頭部特寫

側面全身照

豪華座位

好似碌柚皮紋嘅尾部

買得返嚟, 梗要搵人試坐啦, 我地有請:

同埋:

嘩,真係好大隻噃,想問問哩隻嘢大定係Batmobile大呢?
計長度係75cm, 應該長過Batmobile少少:64:
ironman都嚇到彈開:@
女同事有冇尖叫:he:
女同事有冇尖叫
O暈 發表於 1-2-2012 04:33 PM

冲水阿姐""咗一大聲........:62:
想問下師兄們,係咪 HT 香港代理 Sideshow D野,代訂所有Sideshow產品,點計數??
太大隻啦卦,....................................
好靚o既一隻"怪物"...!!
應該唔平...!!
想問下師兄們,係咪 HT 香港代理 Sideshow D野,代訂所有Sideshow產品,點計數??
oscaryiu 發表於 1-2-2012 04:38 PM

Sideshow本身喺香港有代理, 但好似無得直接去搵佢地訂, 通常都係去零售商代訂, 例如HT、Metro Comics....
oscaryiu 發表於 1-2-2012 04:38 PM

Sideshow本身喺香港有代理, 但好似無得直接去搵佢地訂, 通常都係去零售商代訂, 例如HT、Metro Comics....

至於個價通常係SS官網價 x 7.8
太大隻啦卦,....................................
denniskwong 發表於 1-2-2012 04:39 PM

1比6嘛......:34:
呢隻我都想了很久,但因太多好物(1989 Batmobile ), 對 SW 也熱情減少,只好放棄!
好靚o既一隻"怪物"...!!
應該唔平...!!
kafai1978 發表於 1-2-2012 04:40 PM

Batmobile嘅2/3囉:35:
頭像被屏蔽