Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

[改造交流] 初試植髮+剪髮!(EB郭富城)fully uploaded

呢種頭髮 好似好難梳 得整齊
回復 44# 新品已出
你住哪裡?只管說說看!今年有興趣到南部走走~:43:
回復 45# Dick.Po
感謝Dick.Po大!:77:
呢種頭髮 好似好難梳 得整齊
dangoberry 發表於 10-2-2012 03:21 PM

我覺得容易喎~用普通梳已經可以梳到好順!

左面個幅係梳出黎o加!都唔算太亂!
大大頭像那種容易整齊但亦只能表現整齊類髮型!
依種唔gel都可以摷亂佢!幾適合男頭雕!:71:
哈!小弟住苗栗頭份!鄉下地方!
回復 50# 新品已出
要到google找找...:(

回復 51# Toruk_Makto

大大其實如果還有去店家買頭髮!問一下是哪個製造商出的其實就是幫小弟最大忙了!對了!大大散件EB頭去那邊買的呢??我也想找聶風頭雕!自組中華英雄!
回復 52# 新品已出
我相信店家也不清楚,因為是他們自行包裝的,應該是一些不知名小廠的產品……
至於EB頭是在Y拍找到的,如果再有郭富城我一定多入幾個!配不同造型!
小弟近日都有意搞搞隻公仔既頭髮,難得Ching你既無私分享,真係無限感激!小弟他日有机会都希望可以係哩度分享下!
小弟近日都有意搞搞隻公仔既頭髮,難得Ching你既無私分享,真係無限感激!小弟他日有机会都希望可以係哩度分享下!
小弟近日都有意搞搞隻公仔既頭髮,難得Ching你既無私分享,真係無限感激!小弟他日有机会都希望可以係 ...
ds_toys 發表於 6-5-2012 11:39 PM

加油!等你好消息!:71:
回復 56# Toruk_Makto

Thanks^!
勁!~~~~~~~~~~~:71: