Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

[改造交流] 初試植髮+剪髮!(EB郭富城)fully uploaded

我都想知呢種假髮喺邊度買到呢?謝謝∼
樓主是否1:6魔術理髮師呢?!:handshake:
回復 2# Toruk_Makto

好有興趣呀,樓主大大,請問係咪皆旺二樓嗰檔有得買呀?
師兄整完之後, 個頭即刻 "生猛" 晒~ :71:
哩個post唔精我覺得真係好對唔住樓主既一番心機!!!:handshake:

樓主哩個post一定會係小弟近期重覆睇最多次既用心之作!!!!
回復 10# oscaryiu
初步完成o左咖喇~不過會再剪裁一個一塊過o既再剪短d!咁就唔怕穿崩啦!:34:
回復 14# phoenix_fai
差不多咖!但係效果真係唔錯咖!:71:
回復 11# kafai1978
係呀~其實我已經爬o左一堆repaint文,重買晒幾隻色o既油,消光同面相筆!
不過要d時間試下先...因為我無乜信心油到皮膚o既油澤同質感...:55:
回復 17# darknight
其實我係師承我做飛髮佬老豆o既...:35:
所以有幫真人剪髮o既經驗!:65:
我係當佢真人咁剪咖!:80:
回復 19# skyler1108
咁就太好喇!因為城城係我o既偶像o黎咖!:$
(十幾廿年前o既事喇...:oh:)
回復 18# DreamWorks
o個度得d貴o野咖咋...
回復 20# sundaydriver
多謝大大o既欣賞同支持!:$
蒸唔蒸都唔重要! 最緊要鼓勵到ching們一齊加入改造o既行列姐!:77:
至於你都想知呢種假髮喺邊度買到呢o既大大,請稍移玉步到銀城地庫便利店附近o既女偶鋪尋寶啦~話唔定搵到d更正o既補品咖!有好o野記住返o黎分享bor~:73:

用右手面個頭試埋上色,成功0既話就到左面兩位靚仔咖喇! :34:
師兄用油性上色呀?