Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 一流可動!!!!—ROBOT魂 GUNDAM AGE-1 NORMAL完全玩評報告

頭像被屏蔽
回復 15# Vince

ok,,i see,,,我搵日好精神試下再戰age 9-16集,,,,thx for info
回復 16# dannydanny

你都好D啦,我一集都未睇過~><~
回復  dannydanny

你都好D啦,我一集都未睇過~>
kkkiii0079 發表於 1-2-2012 09:01 PM

根本唔值得浪費時間去睇, 佢地都無心做

不過你個REPORT仍舊咁正同詳細, 支持!
你報告足以令佢反彈翻身:p
Gp01Fb個idea激好激正激吸引
今次為左可動性性犧牲左外型吧,手長腳長好瘦…
齋企就唔多掂
我今日都出左去交收robot魂果隻敵方小兵
可動又係唔錯,但係qc就真係:42:
巴打你隻age d qc點?
回復 22# tsznok1016

我個隻無咩問題,你個隻發生咩事?
回復 18# luciferdark

THX啦~~~最近工作忙,真係少左好多時間去寫report,miss左好多隻r魂啦~~
I only take 1 photo for it and I really love it very much! :)

Share mine here for support! :)

回復 25# Douglas.M.Saint

thx~~!!~~
佢既線條真係好正,我一玩上手就唔放得低。希望以後其他高達都找佢做藍圖出就很好了﹗
Robot 魂 SCM EX 化
越系冷門&#22021;Animation出&#22021;玩具越是令人驚歎:78:
回復 23# kkkiii0079

唔知係我要求高定點,佢隻野有兩個頭俾你,但係隻角就一隻軟一隻硬,
仲要唔係痴死俾你, 明明隻角係冇必要甩出黎,
d位又有d唔多齊,接口都麻麻,
最重要既係
佢隻野個身好多角,但係佢偏偏一d用軟膠,一d反而用硬, 仲要唔尖果d唔用
一路玩果陣隻手拮到幾痛@@
但係隻小兵外型搭救,但係真係有愛先好
:46: 咁覺睇左師兄噶Post之後又真系覺得買得過啵...不過...裹個倒立真系厲害啊:@
套野我睇到第四集就無乜心機睇,唔係話唔好睇,只係無乜特別想追既動力,尤其是開頭用返seed條橋太無新意,加上主角設定太兒童向,要說服自己小朋友可以設計和駕駛高達,仲開始談戀愛,真係好困難!

講反玩具,佢既身型的確靚仔,可惜設計真的太簡單,可能要再平D先引到我買了!:78: