Toysdaily 玩具日報

查看: 5460|回復: 19

[3A/ threezero] *** 3A 唐三彩馬 ??? - Blind Cowboy Set !!! ****

舊時很多人屋企都會有隻唐三彩馬,  估唔到今日都入咗隻 !!!!!!!! :66:

最初見佢同其他 3A 唔太夾, 完全唔中 .....................  日子過去, 忽然有天係 AW blog 見到佢畫 Blind Cowboy 個 box cover , 嘩... 不得了, 再見到外國開箱文, 真係藝術品同樣, 尤其隻 Ghost horse .......

終於今天郵局送上盒小雪櫃 size 嘅 box .....  十分感動, 所以立開箱影相放毒 :he:

牛仔頂帽有 wire , 件披好多玩法同造型, total 有 3 隻手掌, 另有 7 把鎗 !!

如果有師兄只訂了牛仔, 不如放了入 set 吧, 因為馬才是主角, 牛仔只是配角吧.

.嘩........  大盒到 呢!!!!!  :@

上層係牛仔 !

下層係 "Ghost" !!!

Thank you for watching !! :65:
好正﹗馬真係先係主角﹗
好圖!:71:

3A出咁多大件野,真係唔係個個玩得起。
真係好大件頭喎...
睇左好多3A相, 搞到我都有少少鍾意左佢~ :D
馬真係好正﹗!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好圖!

3A出咁多大件野,真係唔係個個玩得起。
catcat 發表於 1-2-2012 12:18 AM

:55: ...... still many more big size 12" figures from 3A this year. .... crazy !!!
:D  好物!恭喜大大入倒心頭好!睇完相我都好想入埋隻馬:unhappy:
好正~~ 冇入~~ 懊惱中
好物!恭喜大大入倒心頭好!睇完相我都好想入埋隻馬
on111048 發表於 1-2-2012 01:23 AM

Then take action immediately !!!  :75: !!!
回復 9# RRAAYY

唔好比咁多動力我,我真係會把持不住:no:
Good photo~~:shiny::shiny:
绝对值得入:71:。。。
隻馬郁唔郁得架?
無玩開3A都俾你毒到.....

o係我屋企,海關先係主角。
隻馬咁大,冇可能入境…