Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無女朋友的日子...一支公執屋成果......(勁多圖)

..我無女朋友的....................................
貨車仔 發表於 31-1-2012 10:54 AM

仲以為你和某餅主一樣TIM:he:

隻GILL係唔係GK來的啊?好鬼型啊!!!!!!:shiny:

C HING的家簡直就是我的DREAM HOUSE:love:
Ching可唔可以整個wide shoot.我好似見唔到你個玩具王國既盡頭咁......:47:
Ching可唔可以整個wide shoot.我好似見唔到你個玩具王國既盡頭咁......
ds_toys 發表於 31-1-2012 11:34 AM

:75: 依個係無間地獄............我仲有個4百幾尺既倉.......................裡面就好似黑洞甘:56: ....................................................................
仲以為你和某餅主一樣TIM

隻GILL係唔係GK來的啊?好鬼型啊!!!!!!

C HING的家簡直 ...
ivan0012 發表於 31-1-2012 11:11 AM

我屋企好細....放玩具就用左200尺喇:31:..................
女友如衣服~~~樓主睇開d~~~:79: 加入我們基友大家庭啦~~~~:43:
樓主!好勁.....咩都有:71:
女友如衣服~~~樓主睇開d~~~ 加入我們基友大家庭啦~~~~
黑色三連敗 發表於 31-1-2012 12:06 PM

我個女鍾意拉打dx腰帶.....有成十條喇...............

個仔就已經唔玩大膠喇....................
可能鍾意執紙皮................:love: 不過我都仲想要女朋友...............................
我個女鍾意拉打dx腰帶.....有成十條喇...............
個仔就已經唔玩大膠喇....................
可能 ...
貨車仔 發表於 31-1-2012 12:40 PM

原來如此~~~~:47:

咁~~~您d對白好似某版主喎~~~~:66:
................................................................................
............ ...
貨車仔 發表於 31-1-2012 10:54 AM

女朋女既野 無咩所謂啦
去portland street 好快有個-=-''
講笑...你profile pic係你個女嗎?
好可愛@@

天晶, 虎魄, 太虛, 神農尺, 十方區滅.......... :71:
原來如此~~~~

咁~~~您d對白好似某版主喎~~~~
黑色三連敗 發表於 31-1-2012 12:47 PM

邊一個。。。?:^
回復 41# Douglas.M.Saint

版主你把野好利下啵.....:36:
邊一個。。。?
Douglas.M.Saint 發表於 31-1-2012 01:12 PM

您話呢~~~~:he:
北斗之拳扭蛋我都有set喎~~~~~
:@好多好野!
喂!樓主都好多限量野啦…
當然某版主應該更多…