Toysdaily 玩具日報

查看: 38919|回復: 63

[玩具攝影] 無女朋友的日子...一支公執屋成果......(勁多圖)

:64: 傻瓜機影,傷眼勿插............
無需多作介紹...只求豪快一遊...................

:( 咩都有d...炒埋一碟....
WA.... 樓主玩既野都幾雜... 乜都有...
好似展覽咁.... :$

果SET TOYSTORY扭蛋我都有呢~ 買左好多年了
勁呀∼好強既陣容

我最留意到既係加爾巴!!我勁like:love::love:

謝謝樓主分享:handshake:
Same case here... Haven't got a girlfriend and Happy Valentine's Day............ :oh:
好多圖...謝謝分享:64:
應該會拾到傻:30:
who is the gal at the last pic??
自古玩具/女友兩難存,我革命左四年都仲未取得平衡:59:
個標題做乜學埋某人d衰野...........:44:
who is the gal at the last pic??
gazza1211 發表於 31-1-2012 08:19 AM

濱崎步..........
個標題做乜學埋某人d衰野...........
yugi 發表於 31-1-2012 09:03 AM

因為我想有某餅主甘多限定....................

:66: 執到個細蚊仔..........
加送步姐可壹不可再海報....
哇...

只有 终极古伽(sic、匠魂)、黑古伽、黑红基拉而已~
女朋友神馬的都是浮雲,只有對於宅物的愛才是永恆
簡直就係開左個展覽會呀!勁掂呀!
因為我想有某餅主甘多限定....................
貨車仔 發表於 31-1-2012 09:07 AM

個標題做乜學埋某人d衰野...........
yugi 發表於 31-1-2012 09:03 AM

Who's 某人d衰野........... :(