Toysdaily 玩具日報

查看: 7952|回復: 16

[分享討論] 青衣開倉......去街市買餸

幾年無去 "山卡啦咁遠" 開倉, 不過昨日約左人系青衣城飲茶團拜,
特然見隔離台有家人, 大袋細袋...爸爸同小朋友都好大收獲"模型&戰隊武器",
還是入到來.....咁就去行下, 個場轉左唔同樣, 但大左好多, 貨就更加小左好多,
昨日原來是最後一日, 無咩特別平, 好野一早比人掃哂......"我估"
是旦買小小野就走, 當行旺角.......去到收銀時.....特然見到"15草"~海皇 ???
心諗系咪要咩特別條件VIP中VIP, 或要剪齊一年XX雜誌先換到呢.....
因為最後一日還有咁好野淨低.....笨大有咁好益人.....哈哈......
跟手職員問我換唔換後面台D貨, 因原來夠"3魚".就可換一樣....嘩....我更系要海皇.....啦 

已後去街最好帶定環保袋........好像好街市買餸咁

火影......個兩盒......唔洗抽.....是要邊隻就有邊隻......因為無人理你怎樣去"揀".....哈哈
恭喜ching....................
幾年無去 "山卡啦咁遠" 開倉, 不過昨日約左人系青衣城飲茶團拜,
特然見隔離台有家人, 大袋細袋...爸爸同小 ...
jedi 發表於 30-1-2012 09:52 AM

收得好...
買夠三魚有得加錢換...
抵到爛...
P.S. 師兄仲有冇見到其他神話呢???
(雖然已經完左)
無見其它神話...淨得"海皇", 唔知前幾日有無
無見其它神話...淨得"海皇", 唔知前幾日有無
jedi 發表於 30-1-2012 09:58 AM

THX...
呢個價OK啦...
之前精口做特價都要2魚中...
青衣間中會有驚喜...
:handshake:
隻老虎幾$$ ching?
估唔到反而個倉有老虎...
老虎...我唔知出面幾錢, 因無玩開Robot魂, 見幾靚同無咩特別野買先買隻玩.......
我覺得幾貴囉"開倉喎"..........都要~兩魚尾:26:
老虎...我唔知出面幾錢, 因無玩開Robot魂, 見幾靚同無咩特別野買先買隻玩.......
我覺得幾貴囉"開倉喎"... ...
jedi 發表於 30-1-2012 03:08 PM

2魚尾都係貴出面半魚左右, 計埋隻海皇平左果截都cover左有餘啦~

恭喜入到心頭好~
話事話......唔系在笨大開倉買隻海皇, 如在出面買.....我會覺得是老翻......因為.....神話我有買開............十次有九次半D盒實有小小殘或花花地,.........但今次海皇.....個盒超靚又值又無花.....奇怪......:?
話事話......唔系在笨大開倉買隻海皇, 如在出面買.....我會覺得是老翻......因為.....神話我有買開........ ...
jedi 發表於 30-1-2012 03:18 PM

隻海皇之前再販過嘛...
原來再販過......唔怪得啦,  多謝師兄指教......:love:
原來再販過......唔怪得啦,  多謝師兄指教......
jedi 發表於 30-1-2012 03:22 PM

我個時買隻再販海皇都要3魚尾...
所以你呢個價真係超抵...
:71:
我就換購左隻MG OO Raiser Gundam,3.4漁,應該低嘅,因為我見現時黨都入唔少!
舊半只海皇正呀:shiny:
但要買3魚死貨真係落唔到手:oh: