Toysdaily 玩具日報

[改造交流] HOTTOYS Thor 雷神真髮現身....!!

如果偷番薄少少就更正!!!:71:
回復 27# DreamWorks

我就係見佢換咗衫但造型上變化都不大所以未必會入,反而幾期待HT點樣將佢嘅長髮LOOK FIGURE化,如果出得好我諗都係劫數難逃
回復 32# haha_muse

頭髮長過第一集呢個就一定架喇...因為其實係gel實嘅關係,如果雕得好,其實我覺得會好過植髮,因為始終打理都比較麻煩,如果因為要戴頭盔出兩個髮,我寧願唔要頭盔架老實..!
回復 31# kc53

如果再薄就好難gel得自然...其實依家反而剛剛好夠gel,我驚再薄失手時又要再植過就大大鑊...!!
正得黎有d恐怖................
同我頭像一樣呀!!
回復 35# denniskwong

大大邊度出事呀....?!
回復 36# neo.L

我做到你個頭就好喇!!
Nice:71:, support with mine of him in mortal form.

回復 39# evilalive

嘩...師兄都好好呀...不過我略嫌少頭髮左DD,感覺年輕過我嗰隻
回復 33# DreamWorks

長髮真係好難處理,植髮亦唔一定好,但好似之前Odi咁我又覺得效果唔太理想~
又ok wor :58: :58: :58:
回復 41# haha_muse

長髮如果真係要植就一定要gel會比較好,因為好易會散開晒,你見黑寡婦就係一個好例子。我都係因為見戲中雷神已經gel到好行下,所以覺得整得過架咋,整完唔gel不過唔好整好過....
回復 40# DreamWorks

Thanks and Thor really looks with with rooted hair, hope HT re-visit him in Avangers with better hair style.
回復  denniskwong

大大邊度出事呀....?!
DreamWorks 發表於 30-1-2012 03:39 PM

總覺得太厚...感覺好似幾年冇洗頭咁.