Toysdaily 玩具日報

[改造交流] HOTTOYS Thor 雷神真髮現身....!!

回復 14# haha_muse

大大,乜真係咁差呀....?!:69:
回復 15# 膠樽

係呀...不過唔係一般嘅gel,因為會發毛架,Kim爺就用白膠漿開水,之後我就用人偶專用髮gel....!!戲內都係gel到好實,所以一定要gel!!
回復 16# DreamWorks

可能大大係話如果整到咁會走唔甩要入返隻呢~~~
回復 18# 膠樽

佢之前個髮真係唔得....好多大大都係用頂頭盔遮左,我唔想有頭盔,所以就一定要整整佢!!
回復 17# DreamWorks

人偶專用????貴唔貴架?原來有d咁既野架? :31:我真係孤陋寡聞。。。。
回復 19# DreamWorks

我都覺得帶頭盔唔太好睇~~~師兄well done~~
回復 16# DreamWorks

你誤會咗喇師兄,改造得好正!
我意思係以為HT出復仇者THOR用植髮頭雕
我唔想重複買同一角色所以話避過一劫姐
SORRY
好正呀!
Super Hero 中我最鍾意Thor
因為他好靚仔,大隻,而且超好打
比其他Super Hero都勁好多

我知好多人鍾意Iron Man, Batman
但他們全是人,靠道具
Thor是神,有好多超能力

原本我都幾鍾意Iron Man
但係Iron Man figure出得太濫...
太多多到千編一律...
所以把心一環放棄Iron Man
回復 21# 膠樽

因為成套都無幾多時間會戴...所以好怪,最後決定整好佢...反而奧汀就一定要戴至好睇!!
回復  DreamWorks

你誤會咗喇師兄,改造得好正!
我意思係以為HT出復仇者THOR用植髮頭雕
我唔想重 ...
haha_muse 發表於 30-1-2012 12:49 PM

they will release Thor Avenger version
The armor is slightly different
回復 24# DreamWorks

我都覺得係~~咁奧汀個頭盔係靚既~~~^^
回復 22# haha_muse

傻啦大大,駛咩sorry...!!
所有大大嘅意見我都接受架,整得好唔好真係見人見智,好難一概定論,呢個只係我心見中嘅Thor囉!!
至於你想避過一劫,相信都幾難,Thor響復仇者換左衫架,到時面相再似D,你又係走唔甩...我就有所保留,到時面相真係得...入多隻都無妨...!!
回復 20# 膠樽

7條半草呀....唔易硬,夠時間gel好有凸...!!
回復 28# DreamWorks

係邊買?????~~~
回復 29# 膠樽

皆旺上兩層,直行左手邊過左士兵隔離嗰間就係,佢主要係賣大頭娃娃架...你入去問佢要gel人偶嘅髮泥佢就會拎俾你,同gel真人一樣咁用,自然乾左就硬架喇...!!