Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [新手分享] 勇氣誓言!SR合金 勇者王

睇完...真係對勇者興趣大增!!!!:36:
support:71:
又正又毒呀:he:
我係信和買GGG + 金鎚就合共 $ 52X   
勝利之鍵2 我見街價多數係$26X-$28X
唔知呢家個價升左幾多了:8 ...
蕉人7號 發表於 29-1-2012 06:32 PM

過年前我買7魚6草, 依家我估過8魚掛.....
多謝咁多位Ching支持,感動中:$
No more 7.6 la ! Now if you can find 8 then it's already a really good deal !
No more 7.6 la ! Now if you can find 8 then it's already a really good deal !
gapkwan 發表於 30-1-2012 09:03 AM

主體+金鎚過7魚6?:50:
真係水漲船高……:(
8 fish include set 2. For body and set 1, around 5.5 fish
師兄擺既pose好掂好帥氣呀!
我隻初版好鬆軟懶得擺太多pose影相XD
支持!
師兄擺既pose好掂好帥氣呀!
我隻初版好鬆軟懶得擺太多pose影相XD
支持!
阿噗高達 發表於 31-1-2012 01:30 AM

多謝支持,可惜我仲味有入手勝利之鍵2的勇氣阿……:26:
多謝支持,可惜我仲味有入手勝利之鍵2的勇氣阿……
蕉人7號 發表於 31-1-2012 02:45 PM

如果唔係舊版中招入新版多左個本體我都唔會入,架飛機開盒後發覺真係好唔抵的:80:
如果唔係舊版中招入新版多左個本體我都唔會入,架飛機開盒後發覺真係好唔抵的
yugi 發表於 31-1-2012 02:53 PM

點都好過隻set 3鉗鉗...
點都好過隻set 3鉗鉗...
小堅 發表於 31-1-2012 02:55 PM

所以set3我完全無諗過入:DD
所以set3我完全無諗過入
yugi 發表於 31-1-2012 02:55 PM

我入左...
:56:
好文!!第一之就加你精啦∼
如果唔係舊版中招入新版多左個本體我都唔會入,架飛機開盒後發覺真係好唔抵的
yugi 發表於 31-1-2012 02:53 PM

個對翼都成三魚,相反金鎚先一魚半,又平D又抵玩
如果對翼平D就好了……:80: