Toysdaily 玩具日報

樓主: andytkw1977

[個人收藏] 海賊戰隊 - 豪快粉紅

魂shop 限定 SHF 天裝戰隊 Gosei Knight 個樣唔係好得....
冇訂
魂shop 限定 SHF 天裝戰隊 Gosei Knight 個樣唔係好得....
冇訂
dvdvdv 發表於 29-1-2012 09:28 PM

請問依家仲有冇得訂?
請問依家仲有冇得訂?
hahaha777 發表於 29-1-2012 09:47 PM

已經截左, 無行版訂, 要等街貨.....
已經截左, 無行版訂, 要等街貨.....
sckoko 發表於 29-1-2012 09:56 PM

即係連香港特約個幾間都冇得訂?
回復  dvdvdv

豪快黃7XX真係買唔落, 再等下先啦
andytkw1977 發表於 29-1-2012 09:05 PM

我係你就趁早就入咗佢,長痛不如短痛,7XX都唔入等到炒成過牛你先入呀?
BANDAI今出SHF海賊戰隊, 加埋上次侍戰隊的結果, 證明左戰隊SHF, 最多只能出紅色, 其他款只適合出魂SHOP限定.

睇下豪快藍, 豪快綠跳到幾慘, 豪快銀個個都等跳, 就算豪快紅都不能幸免, 之前出的真劍金又係勁跳, 真正好賣過的普通版只得第一批真劍紅.

難怪天裝戰隊隻SHF要魂SHOP出
BANDAI今出SHF海賊戰隊, 加埋上次侍戰隊的結果, 證明左戰隊SHF, 最多只能出紅色, 其他款只適合出魂SHOP限定 ...
redfish 發表於 30-1-2012 09:19 AM

其中一個原因係其他人知有部份魂shop先唔打算入齊人:42:
其中一個原因係其他人知有部份魂shop先唔打算入齊人
yugi 發表於 30-1-2012 09:30 AM

相信唔關事, 根據戰隊人形玩具的銷售往積, 死剩貨都是女角, 如果豪快黃和豪快粉紅都係大貨, 我敢肯定佢地下場比藍綠更慘, 豪快黃在港版出貨後兩星期內仲係賣緊38X, 但都係冇乜人買, 有D人仲等跳樓價:71: , 係要等到日本方面開始因少貨炒起, HK呢面才開始貴
抽水:78:

回復 2# stonekeung01

呢張相...........毒過4仔  :handshake:
pic fm JP
stonekeung01 發表於 29-1-2012 12:58 AM

張相正到冇得頂=]
相信唔關事, 根據戰隊人形玩具的銷售往積, 死剩貨都是女角, 如果豪快黃和豪快粉紅都係大貨, 我敢 ...
redfish 發表於 30-1-2012 09:33 AM

最重要係戰隊已經唔係太受歡迎,如果來貨量同拉打一樣,死貨自然多:67:
我想買海賊紅  而家幾$有一隻?
最重要係戰隊已經唔係太受歡迎,如果來貨量同拉打一樣,死貨自然多
timothy276217 發表於 2/2/2012 15:46

「戰隊係做俾10歲以下細路仔睇嘅」,「拉打係專為熱血青年 / 宅男而設」,呢d成見咁「深入民心」, d 商人仲唔「識做」?
「戰隊係做俾10歲以下細路仔睇嘅」,「拉打係專為熱血青年 / 宅男而設」,呢d成見咁「深入民心」 ...
garykctse 發表於 2-2-2012 07:56 PM

唔好講商人,睇下笨大出既DX,小弟由恐龍戰隊開始都有入D,質素可動都無點變,拉打玩具就不斷進步.....:(