Toysdaily 玩具日報

樓主: andytkw1977

[個人收藏] 海賊戰隊 - 豪快粉紅

回復 16# kenonline
好啊  禁你咪唔好買囉 ;)
回復 2# stonekeung01

好型啊:handshake:
又係這句-,-   到時冇貨你就喊都無謂
樓主都係禁樣俾人fake左先買唔到豪快黃!
nglong 發表於 29-1-2012 01:51 PM
其實冇貨冇所謂, 唔值! 同一個樣改色賣咁貴, 仲加炒價? 主角2百都冇乜興趣,何況配角...老實就算炒到幾千蚊我還比得起,但呢隻我心中只值2-3百樓下.....跌低過還考慮要不要,所以玩具啫買唔到何須喊:34:
hk魂shop官方訂價$378(呢個係人都知, 唔算報價, 應該唔會比ban)而家先出左兩日已炒到咁, 而家%xx ...
kenonline 發表於 29-1-2012 02:11 PM
kenonline 100% 同意, 我覆完先見你的留言! 真係點解要喊, 我都唔信有錢買唔到!
回復 20# hongwohse
你地禁鐘意玩圍插  咪插飽佢囉!!
果句野都要俾人插咩世界  而家得罪你咩
回復  hongwohse
你地禁鐘意玩圍插  咪插飽佢囉!!
果句野都要俾人插咩世界  而家得罪你咩
nglong 發表於 29-1-2012 03:31 PM
你又唔好反應過敏, 只係你句買唔到要喊, 覺得有d 誇張! 討論下啫~上面位師兄,我想佢都唔係插你, 相信同我一樣都係針對個字眼"要喊", 只係對件事"須不須要買不到要喊的評論"作出個人分析.,當中完全沒有針對你本人意思...令你誤會say sorry:64:
回復 22# hongwohse

大家唔好咁, 呢個post都係想分享下隻gokai pink ja, 唔好咁激動, 我都仲努力搵緊隻豪快黃, 對我黎講, 呢個搵豪快黃既過程都幾開心, 因為真係有ching會話你知邊度有, 真係好感動嫁, 雖然仲未搵到, 買玩具唔難, 有錢就得, 但玩玩具既人為左自己喜歡既野四處搵, 搵到好價就買既感覺係最好, 就算係貴左, 但自己覺得ok咪得囉, 都係玩玩具姐.
最新情報:豪快黃5xx 起跳,豪快粉5xx~7xx 現c點,豪快銀一地都係
回復  hongwohse

大家唔好咁, 呢個post都係想分享下隻gokai pink ja, 唔好咁激動, 我都仲努力搵緊隻豪快 ...
andytkw1977 發表於 29-1-2012 07:42 PM

對 玩玩具最緊要開心~每人心中有個價,覺得值幾錢,每個人
唔同!祝師兄早日好價入到!新年快樂:)
真係估唔到公主會被炒起:(
大家又唔好因為咁傷和氣~~
不論到最後公主係有多貨積住有價冇市定係買少見少消聲匿跡
都希望大家最後買齊人, 開心玩玩具~~:71:

豪快黃日版 7XX 現x點 仲有貨,希望未買到既朋友快D到,到時報告下
回復 27# dvdvdv

豪快黃7XX真係買唔落, 再等下先啦
回復 24# 帥氣小男孩

豪快黃邊度有呀?????
最新情報:豪快黃5xx 起跳,豪快粉5xx~7xx 現c點,豪快銀一地都係
帥氣小男孩 發表於 29-1-2012 07:45 PM

隻銀我再等佢2魚先入....
之前買貴左藍同綠, 今次再等等
回復  dvdvdv

豪快黃7XX真係買唔落, 再等下先啦
andytkw1977 發表於 29-1-2012 09:05 PM

今日去見特手紅間舖有, 7魚幾

佢同我講4月個隻GOSEI KNIGHT得幾盒貨俾街客, 信唔信由你