Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 女武神 FFXIII-2 PlayArts - Lightning

回復 15# tdpl2620

你係指左邊肩同身體連接的位置?

係唔岩位定咩事?@@
回復  異次元旅行社

第5集追到而家啦,個人而言,無論角色設計同遊戲戰略平衡都每况愈下(當然偶有 ...
dreamer919 發表於 29-1-2012 10:44 PM

很同意大大說的一代不如一代:42:
話說小弟由小學開始玩 FF1, 到大學玩 FFX-2。
還記得細個買乜主機,也是因 FF 來定呢。
可惜自 FFXI (online) 打後,就沒玩了…
回復 15# tdpl2620

Pls explain the problem~ :64:
this is a good figure, i thought the original lightning wasn't
that bad, but it pales in comparison with this new one. very
very good, and nice photos too.
回復  tdpl2620

Pls explain the problem~
fktuen 發表於 30-1-2012 01:54 AM

左面膊頭新身體果截應該好似右面咁, 係收入身體入面o既

呢隻小弟都有入, 以PA而言真係出得好靚~
有些興趣, 下次出旺角睇下買唔買到先~~~~
影得好,有心的玩具報告!:71:
回復 23# Dick.Po

THX~

能夠毒到更多人入FF就最好啦~:73:

Pls explain the problem~
fktuen 發表於 30-1-2012 01:54 AM

無錯~正如Squall兄話~個膊頭應該收到入個BODY度
但係隻左手就因為入面個關節整得唔好....
又太突...
所以隻左手係整唔到入去既...:56:
等緊3月買埋阿妹:handshake:
回復 25# tdpl2620

咁可以成隻左肩關節拆出黎嗎?

:D圖片支持!

咁可以成隻左肩關節拆出黎嗎?
異次元旅行社 發表於 31-1-2012 11:51 PM

似乎不能也~
睇睇有冇可能整佢入番少少...
圖片支持!
純白騎士姬Saber 發表於 31-1-2012 11:59 PM

好鍾意最後尾果張!:71:
冇用STAND都單腳企到???
回復 28# 純白騎士姬Saber

好有動感~

將雷姐的可動能力發揮得淋漓盡致~!!:love: