Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 也苦「有趣」的買家/賣家/經歷募集~

既有開盒 Check 件, 為何不能有開盒 Check 關節. Check 跟玩是不同的~~~
movie_arms 發表於 4-2-2012 07:44 PM

但真係有人信佢係全新WOR...

:66:
co_c***** (39) : 有冇槍?? 可否打開櫃映相睇睇齊唔齊件??
siukithero ( 159 ) : 我都未玩過..果陣抽左就放係櫃....關節勁緊,我當時見佢個貸櫃合得太實連開都未開過WO..而貨櫃入面我偷望到好似有槍...唔肯定...^^

都拆晒盒, 變埋人型放埋入櫃, 邊有可能未玩過...
買變型金剛, 買左唔變型! 搵鬼信...
買個貨櫃返嚟 未打開過? 搵鬼信...
明明文哥 揸槍型d, 居然唔俾佢揸槍...搵鬼信...
co_c***** (39) : 有冇槍?? 可否打開櫃映相睇睇齊唔齊件??
siukithero ( 159 ) : 我都未玩過..果陣抽 ...
聖鬥士JACK 發表於 4-2-2012 07:48 PM

重點係....真係有人BID...仲要個價唔低..
siukithero ( 159 ) : 我都未玩過..果陣抽 ...
聖鬥士JACK 發表於 4-2-2012 07:48 PM

老老實實丫
我諗即使係 TD 呢度都有唔少呢 D 人.................
頭像被屏蔽
其實我都想借呢度問下各大大, 好多時人都會希望2買全新未開既, 咁你地出到去會唔會即刻開黎check? check 完話花左唔要咁你地會點? 但係一開左就已經唔係全新ga lar wor?  又如果佢即場唔開, 話唔洗check, 返到去, 過一排突然打俾你話佢一開出黎隻野就係壞既, 要你退返錢咁點算???:30: