Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gundamrx782

hcm pro 再版(高達及大魔)(p2加太空坦克圖)

再版都好貴:cool:
原文章由 麵包超人 於 17-3-2007 09:09 AM 發表
RX-75, SSP 有呀 唔洗一條紅漁:love:

SSP伏你﹖﹖係既話一陣死出去入埋啦@@

原文章由 Douglas.M.Saint 於 17-3-2007 10:09 AM 發表
I will get them....................... if price slashed............................. :*

My friend, your pics are poisonous........................ :(

快D去買啦o甘~~~~~~

原文章由 Kev.the.panda 於 17-3-2007 09:58 AM 發表
Thanks 圖! 好正

不過個packaging真係...... 勁浪費資源, 可以放3隻 HCM Pro  :o

其實有無人知個盒係咪有D特別用途架﹖﹖
原文章由 Kev.the.panda 於 17-3-2007 09:58 AM 發表
Thanks 圖! 好正

不過個packaging真係...... 勁浪費資源, 可以放3隻 HCM Pro  :o

可能呃運輸費卦:DD
原文章由 特級豉油 於 17-3-2007 11:07 AM 發表

可能呃運輸費卦:DD

直承係啦!  對好似我D係海外買既好慘 :die:
d水口:cool:
回憶起自己隻 nu同沙煞比 未開過:$:$
多個標誌多幾廿蚊...........好似唔值喎:!
今日去看完Ghost Rider之後落左SSP﹐終於都買左太空坦克啦~~
不過貴左DD囉﹐11X
原本想去買埋個柔光相架﹐不過唔記得抄底個地址﹐所以買唔到……………

個box art都唔錯既

呢個size望落就似樣D啦…………

呢個位真係唔知點貼落去……………

之後個個都係EFSF架啦……

不過真係估唔到有呢種detail wor

呢D就……算吧啦﹐都唔會點去打開的
原文章由 玩具人傀儡 於 17-3-2007 08:22 PM 發表
多個標誌多幾廿蚊...........好似唔值喎:!

其實無多幾廿既﹐係十幾左右啦
新版好鬼吸引:shiny:
Thanks for sharing!
呢度有好多靚圖, 放o下毒先

http://taste.style.coocan.jp/hobby070317.htm
其實真係靚仔~~~不過冇諗住再入啦~~~有version1就有version2~~~~有一隻就算囉 :sad: thx pic.