Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 豪鬼

依家D新一代唔通真係無得救???

關閉 [複製鏈接]
原文章由 碇真嗣 於 17-3-2007 12:11 PM 發表

但係又真係好多人坐的士& 私家車 居多  
我大既要說的是 如果你有錢仲會唔會再坐 bus mtr kcr 等的交通工具....
就是如此....

這......好像OT了
原文章由 碇真嗣 於 17-3-2007 12:11 發表

我大既要說的是 如果你有錢仲會唔會再坐 bus mtr kcr 等的交通工具....
就是如此....沒什麼針對成份~
某個人就是覺得 小朋友:?講既野 完全是唔arm既...
大人同小 ...

假日有時坐mtr重方便過自已(才查)車:o
不過真係有d人打機開到d聲最大
果d通常都係懶型企響度又好似擺pose扮寸咁
驚死無人知佢有錢買psp咁
我自己都打psp
我都較到無聲黎打
吾怕俾人小咩
原文章由 碇真嗣 於 17-3-2007 12:01 PM 發表

我又講錯野:ice:.....
當我無講過....
:ice::ice:

講o野會上身. :!
無得當. :ar:

原文章由 碇真嗣 於 17-3-2007 12:01 PM 發表
某個人就是覺得 小朋友講既野 完全是唔arm既...
大人同小朋友 講野都有可能錯~
其實講真∼香港有幾多人真係住大屋.有架跑車...
另外我覺得∼
你講錯野.就係咁針住晒~仲要大大隻字多多隻字 咁得閒起度講人~
會唔會無聊左d既~我認我好得閒∼
你有你既point 我有我既point 但你唔可能話你完全是arm囉..

好多人? 幾多先?
事後你話乜都可以啦, 屈到爆機. :!
原文章由 lovecancook 於 17-3-2007 12:18 發表
不過真係有d人打機開到d聲最大
果d通常都係懶型企響度又好似擺pose扮寸咁
驚死無人知佢有錢買psp咁
我自己都打psp
我都較到無聲黎打
吾怕俾人小咩

我反而最憎係到較電話鈴聲既人,佢地似哂命多過真係較電話鈴聲:o
原文章由 碇真嗣 於 17-3-2007 12:11 PM 發表

大人同小 ...

你依個想法好有問題 有錢的定義係有幾多錢?
有錢人佔總人口的比例係幾多?你覺得你屋企幾千尺 有車 有司機 有工人 就好有錢?
有錢人就好有本事 窮人就咩野本事都冇
一間大公司老闆就好有本事? 佢的下屬因為窮做唔到老闆就等於冇本事?
真係唔知你依d咩野想法來 因為屋企有錢 可以比錢你洗 冇錢出聲就有錢用 父母可以養到你80歲
但你個仔就唔可以由80歲之後開始養到你死
原文章由 AIIC 於 17-3-2007 12:33 PM 發表

你依個想法好有問題 有錢的定義係有幾多錢?
有錢人佔總人口的比例係幾多?你覺得你屋企幾千尺 有車 有司機 有工人 就好有錢?
有錢人就好有本事 窮人就咩野本事都冇
一間大公司老闆就好有本事? 佢的下屬因為窮 ...

我都知番工好辛苦
咁啊!
我唔會再來呢類POST 了
講錯野會比人話
為了保障我自身
THAT,S  ALL

[ 本文章最後由 碇真嗣 於 17-3-2007 12:39 PM 編輯 ]

大人同小 ...

你係年輕一代典範咁得未?
對錯心照就得....上o黎都係輕鬆吓啫....無謂扎哂馬。
原文章由 kermit_ken 於 17-3-2007 12:47 PM 發表
對錯心照就得....上o黎都係輕鬆吓啫....無謂扎哂馬。

某人成日認完錯轉頭又嚟過
原文章由 天劍無名 於 17-3-2007 12:49 PM 發表

某人成日認完錯轉頭又?過

我依家要解決問題!!!!!!
我唔認錯!!!認錯係某人:*
比你攪到我成日咁唔開心 ET係其一:*
你很討厭:*啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
討厭!!!!:blame::blame::blame:
很討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!
十分討厭!!!!!!!!!!!!
極之討厭!!!!!!!!!!!!!
超級討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!!
十分不喜歡你!!!!!
極之不喜歡你!!!!
完全不喜歡你!!!!!!!!!!!!
超級不喜歡你!!!!!!!!!11
大打折扣!!!!!!!!
呢世都會討厭你!!!!!

[WalkerMachine : This is another fun thread ruined by some personal fights and bad communications, TD will not be a battle field for posts war especially when it's not even toy related, post locked.]

[ 本文章最後由 WalkerMachine 於 17-3-2007 01:16 PM 編輯 ]