Toysdaily 玩具日報

查看: 4236|回復: 12

[個人收藏] 迷途小羔羊---figma sp029 蒙面超人螺旋

一個富二代為咗追求美好生活而踏上蒙面超人之路,同時踏上一條死亡不歸路...

少有腿法了得嘅超人

原諒我冇將佢腿法了得嘅特徵影出黎...

唯一貌似鑽頭嘅武器,感覺幾特別~

又係出絕紹嘅時候~

請幻想一下後面有好多妖羊同佢一齊跑緊...

龍騎:呀~~~~~救命呀~~~~~~~比X羊羊毆打~~~~~~~~

結果小羔羊都係敵唔過兇惡嘅世界,比"好朋友"暗算,為超人之戰獻作活祭...

最後嘅朋友,只有佢?
我不久前都買左,但影影下.....放棄了......

個支架............係死都插唔入隻figma到嫁........  :56:
回復 2# ivan0012

個死人支架真係...太粗喇...:what:
我要燒熱支螺絲批,轉大個洞先插得入:oh:
洞太窄了...
見樓主話「少有腿法了得嘅超人」
我想說...腿法不了得如何出風雷電...
話說我都想買隻figma rider玩下
回復 4# 御姐喵

"我想說...腿法不了得如何出風雷電..."
你又講得啱wo~:DD
個人覺得figma龍騎系列比S.H.F.龍騎系列好~
比例唔會太誇張
回復  ivan0012

個死人支架真係...太粗喇...
我要燒熱支螺絲批,轉大個洞先插得入
森記 發表於 27-1-2012 08:59 AM

將條柱磨細D如何?
回復 2# ivan0012

我無事喎

將條柱磨細D如何?
Davis09 發表於 27-1-2012 01:03 PM

我最後都是用了呢個方法,但又怕磨得太幼,所以磨了好久.....:60:

回復  ivan0012
我無事喎
yin 發表於 27-1-2012 02:24 PM

其實我上一次買的ODIN又沒有這問題,果然是人品的關係嗎?........:die:

上圖應援:

我不久前都買左,但影影下.....放棄了......

個支架............係死都插唔入隻figma到嫁........   ...
ivan0012 發表於 27-1-2012 02:25 AM

U SURE ?
我十三隻... 隻隻都成條入晒極刺激喎 ! 無事喎...
U SURE ?
玩具 發表於 27-1-2012 06:38 PM

成條入晒...極刺激...:59:
U SURE ?
玩具 發表於 27-1-2012 06:38 PM

我支野磨了足足10幾分鐘才可以插進去....................:ice:

回復 6# Davis09

因為小弟非熟手人士,轉大個洞對我D粗人黎講會方便D~

回復 9# 玩具

成條入哂 極刺激...:ice:
好正呀! 好正呀! 好正呀! :53: