Toysdaily 玩具日報

查看: 11987|回復: 5

[分享討論] 新年好啊各位大大...關於SIC噶求助:11年再販噶狂卡會斷關節么?

新年好啊各位大大:77:
小弟想系度借地問問一個關於SIC 狂野卡利斯噶問題啊...唔知有無發錯區呢...:50:
之前就聽講SIC系22-38噶產品比較容易斷關節....咁卡利斯應該都有呢個問題吧....咁小弟想問問,狂野卡利斯會唔會出現呢種問題呢...理論上卡利斯同狂卡應該系同一個素體離噶???小弟入噶系2011年魂商店噶再販...唔知會唔會斷關節呢???:50:
系度先多謝大大們啦...祝大大and師兄們新年快樂心想事成啦:77:

sic關節斷裂修補辦法

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 0&page=1#pid5878484\
回復 2# 冬暖夏涼小恐龍
多謝師兄您先....我宜家只系未斷啊...只系想問問會唔會斷....上Google都穩唔到相關噶...平時聽都系SIC 35同普通卡利斯斷關節...真系唔知狂卡會唔會...所以先問問
Anyway,都系要多謝師兄你噶:77:

這個是設計的問題..斷唔斷,,,,(斷正常事)..(唔斷是幸運)..所以祖國才出改件,,

for w

噶狂卡

魔戒超可動 黑暗騎士 牙
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=175865&amp
回復 4# 冬暖夏涼小恐龍
原來W都會斷噶????
W用來改之前 斷個D:58: