Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jamesleehk

[玩具報告] Hottoys DX09 1989 Batman(玩家評測)

我唔覺得膠衫回彈勁,我只淨系HIP位會回彈,其他就無問題。而且最好系呢次件膠衫唔痴塵。
面有空隙系真,我都有呢個問題。
回復  pathk
係着膠衫,但今次HT做得好好,
好難先揾到個接合位....!!!!!!
kafai1978 發表 ...
jamesleehk 發表於 24-1-2012 07:02 AM

著膠衫同包膠素體係兩回事喎
骨架都唔同啦
點做比較呀?

好奇一問
查實你有無買隻batman 1989?
著膠衫同包膠素體係兩回事喎
骨架都唔同啦
點做比較呀?

好奇一問
查實你有無買隻batman 1989?
GTO 發表於 24-1-2012 07:41 PM

係lor係lor...果位ching係咪誤會左膠衫同包膠
包膠body成隻骨架包實心軟膠...同膠衫係兩樣野嚟
如果要比..用戰狼300隻包膠body比啦,無乜大回彈問題的...同角鬥士同類
回復 18# pathk
對唔住,我用錯Terms,但回彈和活動能力低是不爭的事實。若連未取的計算在內,我總共入了兩隻。純粹出於好意才和大家分享。若各位覺得不認同也可置之不理。只是每次總想喜愛的玩具可造得更好。多些有益的提議使產品越進步,對大家玩家也是好吧!相對來說,此只也算質高,我也不擔心之後那一只放不出,因外形夠煞食,但真的期望Batman Return version再做得更好!我會繼續支持的!
回復  pathk
對唔住,我用錯Terms,但回彈和活動能力低是不爭的事實。若連未取的計算在內,我總共入了兩隻 ...
jamesleehk 發表於 24-1-2012 08:18 PM

哦~ ng使對唔住 ~~  ng係不認同 呢d膠衫一向都有回彈
你指角鬥士無回彈  因為係兩樣野
隻野我未攞 我其實ng知今次HT做成點~
好其待1989的Joker!!!!!!!