Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

:D 早晨Hehemimi, 晨早入嚟玩下先
{:1_197:} Good Morning Hehemimi
今日又星期五啦, 明天會唔會買玩具呢{:1_197:}
C-HING 收藏豐富,由RIDERS至SUPER ROBOTS,唯沒有GODZILA?
C-HING 收藏豐富,由RIDERS至SUPER ROBOTS,唯沒有GODZILA?
monster3wu 發表於 1-3-2013 11:37 AM

謝謝師兄讚賞:)...不過我收集大多數以機械人為主...而且即使只計機械人系列我還有好多都沒有的...大多數老變, 超時空要塞和五星物語已經係...
:78:
{:1_228:} Good Morning Hehemimi
Good Morning Hehemimi
Herpa500 發表於 2-3-2013 11:24 AM

午安啊Herpa兄,剛訓了晏教,準備出外逛逛
Good Morning Hehemimi
今日又星期五啦, 明天會唔會買玩具呢
Herpa500 發表於 1-3-2013 09:45 AM

Herpa兄...沒有...繼續是訂東西....

不過我之前說未到的popy同手辦下星期應該可以得手...到時一次過更新吧....
:64:
Herpa兄...沒有...繼續是訂東西....

不過我之前說未到的popy同手辦下星期應該可以得手...到時一次過 ...
hehemimi 發表於 2-3-2013 10:04 PM

:43: 等你更新同出相:handshake:
{:1_197:} 早晨Hehemimi
早晨Hehemimi
Herpa500 發表於 4-3-2013 09:35 AM

也謝謝Herpa兄捧場...好....等貨到到時一定再更新...謝謝:64:
也謝謝Herpa兄捧場...好....等貨到到時一定再更新...謝謝
hehemimi 發表於 4-3-2013 09:37 AM

我都等緊你新update:D
早呀hehemimi兄, 大家都期待你update呢......{:1_208:}

近排係訂野居多...入手只係得宇宙魔神popy ST版...因為DX版覺得太貴..而且造型比例上也覺得有待改進..BULLMARK STORY雖然有前輩話內容一般...但好奇心驅使下也買了..內容也不至於太差...

另外也想提提由於競爭劇烈,部份日本代bid鋪有倒閉危機,各位下注前請留意:67:
近排係訂野居多...入手只係得宇宙魔神popy ST版...因為DX版覺得太貴..而且造型比例上也覺得有待改進..BULLM ...
hehemimi 發表於 5-3-2013 10:47 AM

正呀, hehemimi兄又收到正野玩喇..........:71:
近排係訂野居多...入手只係得宇宙魔神popy ST版...因為DX版覺得太貴..而且造型比例上也覺得有待改進..BULLM ...
hehemimi 發表於 5-3-2013 10:47 AM

:43:一盒經典嘅玩具:71: , 正