Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

人頭擁擁,好似球場看台啲觀眾 :71:
人頭擁擁,好似球場看台啲觀眾
pigpig2000 發表於 29-1-2013 02:18 AM

謝謝大大參觀...:64:...無法啦...買落咁多唔咁放睇唔清楚..:(
:43: 早晨呀Hehemimi, 飲杯茶先:78:
趁假期將原本放在機戰區的"友情合體"等機體搬至勇者王區...驣出空間放機戰模型或手辦

不過&#395 ...
hehemimi 發表於 28-1-2013 07:56 AM

hehemimi兄d收藏真係正爆呀, 款式又多又齊........:shiny:
早晨呀Hehemimi, 飲杯茶先
Herpa500 發表於 29-1-2013 09:23 AM

hehemimi兄d收藏真係正爆呀, 款式又多又齊........
ray文 發表於 29-1-2013 09:57 AM

晚安...歡迎Herpa兄同ray文兄光臨捧場....:35:

今晚入番中古電擊スパロボ.....
hehemimi 發表於 29-1-2013 09:05 PM

:71: Hehemimi又有新嘢玩, good job
Hehemimi又有新嘢玩, good job
Herpa500 發表於 30-1-2013 10:26 AM

早晨herpa兄...仲未得閒拆盒玩...:(
hehemimi 發表於 29-1-2013 09:05 PM

神盾好似話幾正呢........:D
神盾好似話幾正呢........
ray文 發表於 30-1-2013 11:54 AM

zz高達都好多人買...不過依隻我會skip啦..(因為我有gff同要留位)...另外收到call贖sr電光戰神..ray文兄有無訂?:64:
zz高達都好多人買...不過依隻我會skip啦..(因為我有gff同要留位)...另外收到call贖sr電光戰神..ray文兄 ...
hehemimi 發表於 30-1-2013 07:37 PM

冇呀.........今個月得返卡隆.......下個月先有SR Gunbuster, 金冰河, EX雙魚同獨角獸.....暫時~:(
冇呀.........今個月得返卡隆.......下個月先有SR Gunbuster, 金冰河, EX雙魚同獨角獸.....暫時~
ray文 發表於 30-1-2013 08:02 PM

都好多要贖啦....:(....等您出帖...:64:
回復 502# hehemimi

你好呀hehemimi兄,我想請問你本電擊8月號在那裡入手?我找了兩年都找唔到,在信和同尖咀書屋訂都話無,我係這期無其它都齊。謝謝!!
回復  hehemimi

你好呀hehemimi兄,我想請問你本電擊8月號在那裡入手?我找了兩年都找唔到,在信和同尖咀 ...
pastng 發表於 30-1-2013 09:43 PM

已pm.........................:64:
都好多要贖啦........等您出帖...
hehemimi 發表於 30-1-2013 09:18 PM

少少啦...........不過應該冇你地咁多呢......:44: