Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 甘大滋

[3A/ threezero] 3A聚會分享 之 試鏡篇

回復 22# kaiserfrog19

K大你甘講我好像踏枱啊......攪到我自己都好懷疑我自己的性趣係TK定TQ呢:26:
[quote]回復  kaiserfrog19

K大你甘講我好像踏枱啊......攪到我自己都好懷疑我自己的性趣係TK定TQ呢
BiODD 發表於 22-1-2012 06:34 AM [/quot
K大話佢鐘意TK多過TQ~~
回復  NAVIgator
好 , 一於出返隻1:6 波士玩吓 (真係要多謝各位大大的推波助瀾 , 令到小弟繼續跌入 ...
leo.fans123 發表於 20-1-2012 02:21 PM

which version .......  ???   呢隻我真係免疫 ... :DD
回復 32# speedmarkedmond

speed 大一講到 3a 野都唔知幾熱情(尤其是同ht比較個時),
見你望住隻 yama naga 個時隻眼仲閃過望 tq 啦∼ 點會係搭抬呀∼

不過 TQ 我堅唔敢玩喇∼∼
我怕女朋友會好似我玩玩具咁玩我啊!:69:
回復 33# RRAAYY

RAY大 原本我都免役架:30:
我想入diy呀…
回復 31# BiODD

我知我知… 一定係TQ:66:
甘大.....我本身都係免疫o家到拿起實物就曲雞鳥.......:blame:最衰就係K大啦.....:die: