Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A聚會分享 之 試鏡篇

回復 11# kaiserfrog19

Kaiser兄, 我只係試鏡咋, 等我試耐d比個report你至決定丫:75:
回復 15# BiODD

唔好玩踢爆啦 :66:
都係你地唔好 搞到大家傾多過影…:63:
回復  varitronix

V大.....期袋邊下次先~~~
BiODD 發表於 20-1-2012 01:56 AM

仲使講, 今次睇完TK下次梗係睇TQ LA.:46:
回復 17# 甘大滋

啦!!! 講真大家講開心過影家~~~ 除左K大係最勤力~~~:76:
回復 6# leo.fans123

波士正啊!!!三個月前先開始玩ThreeA,當時覺得有2款figures一定要入手,因為好鍾意個design:
1. Popbot or Badbot
2. 3週年的黑白波士
好好彩一開始玩時popbot & badbot都可以正價入手,但係就搵唔到1:12嘅黑白波士(網上一直都有1:6的,不過我心目中的波士係細細粒的,而且1:6個價...不可動+無舊化wo...買唔落手)
辛運地,小弟終於喺日前靚價買到1:12的黑白波士喇~~~:43:
建議揀番隻喜愛顏色的波士玩下(有三個樣換,真係驚喜過食出奇蛋)
回復 20# NAVIgator

係呀3a就是玩什麼的有想不出的出奇蛋般使你驚喜萬分~~~ 玩具就是這樣玩的啊~~~:43:
回復  甘大滋

啦!!! 講真大家講開心過影家~~~ 除左K大係最勤力~~~
BiODD 發表於 20-1-2012 02:13 AM

我 ok 冇所謂架∼∼haha!
你地可以開心傾 tq,我可以專心影 tk 既∼∼
不過睇 tq 相的話唔好唔預我啊!
回復 16# 甘大滋

等你∼!
不過就咁睇已經好毒啦甘大∼
有 d 位妯緻到連我本身都唔知原來係咁既樣囉∼∼:71:
好镜头:71:。。。。。。。。
回復 24# yiha9944

真係幾正 迷焦下玩手動 感覺都好有趣:73:
甘大影到個白DE PLUME好吸引阿∼∼∼
小的収下了:p
回復 20# NAVIgator
好 , 一於出返隻1:6 波士玩吓 (真係要多謝各位大大的推波助瀾 , 令到小弟繼續跌入這個深淵 , 淵 , 淵 ........)
回復 27# leo.fans123

1/12 定 1/6先, 我都心思思想買隻 1/6 呀:35:
回復 26# 右翔太郎

De PLUME 應該日光型d, 下次一齊玩外拍丫:75:
回復 28# 甘大滋
買啦 , 買啦 , 買啦 ................:75: