Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Bandai Namco 4月 PSP GAME SUPER ROBOT大戰Z 再世編

回復  黑色三連敗

因為有幾日長假期可以狂煲嘛~
已爆機.

唉~我入唔到IF路線但SO FAR無銀河紅蓮螺 ...
leawong 發表於 11-4-2012 10:26 AM

爆機~~~~~:47: 我都係慢慢玩算~~~唔係唔知等幾時先再有基戰~~~:55:

我都發覺佢好多畫面重新制作或者+左大頭CUT IN~~~:71:
我估都差不多爆機,50話後開始,敵方D卒仔~~HP/命中/防禦強番,

54話 "絕望的世界"同時打兩隻10萬HP以上BOS ...
williamhychan 發表於 11-4-2012 01:44 PM

睇黎又要爆佢4,5次先有機SM大佬~~~~:66:

最攪笑係D人個個以為女主角又係等錢駛所以先做駕駛員~~~~:p
回復 62# 黑色三連敗

講到錢,男主角既新機令佢既負債陷入萬劫不復!:43:

原因係...爆機時會有講...
昨晚都爆左,現在再向分支出發

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
昨晚都爆左,現在再向分支出發
williamhychan 發表於 12-4-2012 09:49 AM

:47: .............. 我連隻 GAME 都未有 .................................
:59:
回復  黑色三連敗

講到錢,男主角既新機令佢既負債陷入萬劫不復!

原因係...爆機時會有講...
leawong 發表於 11-4-2012 10:55 PM

每下cds 都計錢,真陰公:DD