Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Bandai Namco 4月 PSP GAME SUPER ROBOT大戰Z 再世編

齊章!!

上集爆得越多,今集連動的備用Cash越多

打完序章三話 + 第一話, Cash已可改爆三 ...
williamhychan 發表於 5-4-2012 10:11 PM

9週目?!:50::50::50:
我原來得5週目~~~仲要張1G咭~~~INSTALL唔到~~~買完咭先玩過~~~~
黑色三連敗 發表於 6-4-2012 10:52 AM

死佬!!D卡平過魂限 :74:

官價16GB Memory Stick 三舊水有找

想平就Micro SD Adapter + Micro SD 16GB (加埋都係一舊三魚)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

第廿九話開始, 關卡有D難度

第31話,主角新機登場

本帖子中包含更多資源

x
第廿九話開始, 關卡有D難度

第31話,主角新機登場
williamhychan 發表於 7-4-2012 05:50 PM

咁快~~~~~:@ 我掛住睇畫面~~~~好慢~~~~:(
死佬!!D卡平過魂限  

官價16GB Memory Stick 三舊水有找

想平就Micro SD Adapter + Micro SD ...
williamhychan 發表於 6-4-2012 04:28 PM

我買左2G用左70~~~~:79:
咁快~~~~~ 我掛住睇畫面~~~~好慢~~~~
黑色三連敗 發表於 9-4-2012 03:56 PM

每次新機新招現身,我都會睇一次戰鬥畫面,之後Skip

剛剛打到48話,兩部斷空我可以使出斷空雙牙劍

我好多機都升爆o左

過了41話~~鐵甲萬能俠可以用神之拳

好似45話~~~Sola Aquarion可以用太陽劍

46話~~短髮女角變回人

47話~~加多鐵甲飛拳百連發招式

本帖子中包含更多資源

x
每次新機新招現身,我都會睇一次戰鬥畫面,之後Skip

剛剛打到48話,兩部斷空我可以使出斷空雙牙劍

...
williamhychan 發表於 9-4-2012 05:53 PM

改爆晒~~~~~~~那來的錢~~~~~:@
改爆晒~~~~~~~那來的錢~~~~~
黑色三連敗 發表於 10-4-2012 08:25 AM

除了趕時間關數,我基本上每關全清敵人

當取得精神指令:幸運 & 祝福後,打Boss最終一擊必用,銀碼雙倍進賬

還有泰坦3同場出擊,過關後加你30000

另外每關取得SR POINT加你 10000

最後過關後Save & 改造版面,

左下角那項內裡有"資金調達"選D高價角色自然多D Cash

本帖子中包含更多資源

x
wa...你地個個都爆左咁多次破界篇既....我只係爆左兩次咋...
再世篇比上一集好玩喎~
上一集好多劇情好流水式,
尤其係後半一堆角色走出黎都唔知做乜
今集叫做大部份角色真係LINK UP到,有D野講下...
創聖TEAM同真三一TEAM D對話都幾有意思.
除了趕時間關數,我基本上每關全清敵人

當取得精神指令:幸運 & 祝福後,打Boss最終一擊必用,銀碼雙倍進 ...
williamhychan 發表於 10-4-2012 10:07 AM

您講個D~~~我只有幸運同SR POINT~~~其他未有~~~:30:
wa...你地個個都爆左咁多次破界篇既....我只係爆左兩次咋...
moodyblues 發表於 10-4-2012 12:32 PM

咁少~~~我想睇晒分支劇情~~~:@
再世篇比上一集好玩喎~
上一集好多劇情好流水式,
尤其係後半一堆角色走出黎都唔知做乜
今集叫做大部份角 ...
leawong 發表於 10-4-2012 05:52 PM

師兄玩到咁後期~~~我而家第11話左右~~~都係閒談~~~好似BODY GUARD呀~~~邊個係蘭花/銀河妖精派~~~最正常都係百合子出黎分析迷之機体的來歷~~~:$
回復 58# 黑色三連敗

因為有幾日長假期可以狂煲嘛~
已爆機.

唉~我入唔到IF路線但SO FAR無銀河紅蓮螺巖同埋天元突破紅蓮螺巖.
戰艦合體變左大招.

不過抵讚既係Z已經既機體都有新既大招或者係重畫左.
合體招集中係無敵ROBOT三人組同斷空我身上.
我估都差不多爆機,50話後開始,敵方D卒仔~~HP/命中/防禦強番,

54話 "絕望的世界"同時打兩隻10萬HP以上BOSS級大佬,都有難度,

好彩不是趕時間關卡,還可慢慢削其中一隻HP,然後用超級系圍毆

本帖子中包含更多資源

x