Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] The Walking Dead 行屍 (有暴力, 有血腥,怕肉酸,核凸,唔好入去睇)

:no:咁既呎吋…
唉~~~本來好想入架…見到實物…縮左…:die:

劇集一開始都好精彩....騎馬,坦克車,喪屍圍城都拍得好出色~
眾多喪屍影片中...我覺得佢D喪屍係暫時做得最好~
的確,故事間中會有D悶位~

另...比你地講一講...有機會我會再睇返漫畫....

回復 12# Firewalker27

可能我玩開NECA 7"同孩記3.75"
因此用佢地嘅價去比較....所以覺得5寸丁收百4貴左DD...
1隻貴3草...3隻就貴成舊~~

HAHA~婆仔性格發作~
估唔到可以分屍:he::he:
回復 17# MAX
Season 1開頭真係拍得好有feel. 騎馬入城, 城中被喪屍圍困再圍剿隻馬慘被生吞, rick & glen搽晒"喪屍水"上身走鬼呢幾段已經跟得好足.
反而係season 2上半部最尾估唔到係sophia都變埋喪屍咁反高潮.
外國更有網友話rick係第二次殺細路女(第一次係醒返係公園見到唔識行淨係識爬個位), 遲d會有.... (都係費事劇透, 因為有d人無睇漫畫)

我自己有玩開Hasbro GI Joe 3.75, 間中玩下mattel 6" (DCUC/He-Man/Ghostbusters)
我知道Neca係香港係平既, 不過今次McFarlane呢條line, 係外國都要us14.99 1隻. 百四已經唔算食水深.
楼主要加个18禁好暴力,好血腥
gunspirit1986 發表於 18-1-2012 04:15 PM
我記憶中,TD係不可以加"18禁",或"兒童不宜"做Heading,因為TD是不可"兒童不宜"的。我之前被Cut post的理由都是這個...............

不過個玩具堅正,拍photo都正:71:
回復 20# 無明:

建议姐,洗吾洗“禁”认真,而且楼主净是加(有暴力, 有血腥,怕肉酸,核凸,唔好入去睇):^:^
回復 19# Firewalker27

而家都唔知主角個friend定開頭自已斷手條友會變中boss(唔想劇透)
就係覺得玩箭個位電視先有的人物幾正
我係WTD FANS:)
我想問下CHING係邊到買架?
Zomibes design very good !!! Want to get one also !!:)
回復 16# 原罪
有時真係唔明麥花靈點諗野! :38:
今晚在笑慢地庫發現有TV版figure...Neca Rocky都出左..但冇買...
只買Rick同咬咬喪屍....

遲吓會影相分享~
回復 26# MAX

Hi Max,
Thank you for update. Just wondered did the shop sell the whole set of TV Series? Do they have any Comic Series figures too?    Thank you.
回復  MAX

Hi Max,
Thank you for update. Just wondered did the shop sell the whole set of TV S ...
Chockles 發表於 21-1-2012 12:37 AM

TV版佢有齊4款....漫畫版唔見有貨..可能已經賣晒....
回復 28# MAX

Thanks Max,
I like the TV series figures as well, apart from the stupid wind up toy one. lol
Yay!. Today bought the following Walking Dead TV Series figures:-
        BLOODY B&W DEPUTY RICK GRIMES, DARYL DIXON and ZOMBIE BITER

The shop did not have the colour version of Rick Grimes and I really hate that stupid plastic cross attached to the Zombie Walker.