Toysdaily 玩具日報

查看: 2942|回復: 18

[玩具攝影] 龍年前,最後的淘土Boxing day!!! Part 1 少見的女Jedi Star Wars375

龍年前,最後在淘土訂野,今日Box一Box先!!!

先拆住e個見,明天在post其他!

Part 1

開隻比較少見的Star Wars3.75",女Jedi Shaak Ti,老實說我都唔知出處,望高人指點。:64:

女Jedi Shaak Ti

10年前Friend送的  2002年版  借來比較一下。

剛淘的Shaak Ti,唔知出處...........

眉清目秀,上色一流!:71:

比較一下新舊,,,,,

好壞唔難分別.....

好!!現真身!:61:

嘩嘩嘩!!:46::46:

平時密密實實.............

多謝收看:77: 龍年行好運!!

明日Part 2 再繼續................:76:

哈哈...anakin帶梗頭盔個幅好好笑! 好似帶唔入咁!!
Shaak ti係前傳二首次出場, 又係二百幾名jedi入面嘅其中一位, 而後黎係Clone wars入面, 佢負責留守clones嘅家鄉kamino, 訓練啲新兵!
雖然逃過order 66, 但最後係the force unleashed入面俾Darth Vader嘅徒弟Starkiller殺死!
之前前傳三有delete scene顯示佢係死於Grievous劍下, 但由於未被加入片中, 而且後黎係遊戲入面出現, 所以此死法不被納入star wars嘅timeline!
Shaak Ti 正確黎講係打敗仗!最後自己跳入一隻大怪獸口內,但係冇正式交代生死!
哈哈...anakin帶梗頭盔個幅好好笑! 好似帶唔入咁!!
Shaak ti係前傳二首次出場, 又係二百幾名jedi入面Ü ...
herculesanakin 發表於 18-1-2012 07:04 AM

咁e個咩造型出處?:64:
回復 6# 無明:
The force Unleashed!
無明: 發表於 18-1-2012 03:03 AM

搞到我心郁郁:35:
請問師兄隻anakin仔係邊到有得買呢~~好想整返隻玩下:77:
每次見ching 淘完番黎share, 都感受到果種喜悅呢~:71:
好衣服, 好身材:shiny:
clone wars系列的都沒有那麼棒的說...
star wars角色設計獨特, 3.75 figure又表演到出黎 :52:
頭像被屏蔽
這隻好野來,夠狂野呀:71:
回復 3# 無明:

靚喎!我得舊果隻, 隻眼..:47:
每次見ching 淘完番黎share, 都感受到果種喜悅呢~
goldwater 發表於 18-1-2012 01:39 PM
對啊!:73: 我心中充滿喜悅快樂:52: 我市面未見過!!

有冇人知道係邊個Packing?:76: