Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Aliens - Colonial Marines 異形續集game (6/12 新增Loader 實物圖)

隻game  似係大哂冷, 應該有得玩埋loader 啦
nesidoh 發表於 16-1-2012 12:12 AM

係怕佢流程太短
可以用MOVE玩嗎?如果可以便好大興趣買,因為揸槍感覺投入好多,雖然會玩個幾鍾會頭暈@0@
回復 12# nesidoh
當年隻Alien vs Predator我都暈住打
做異形爬上爬落重暈..
正呀:shiny:,呢隻game我都等咗好耐,唔知出呢?
我對 3D 第一身game 有暈眩2.0 症候羣反應
我完全身同感受, 我都係病患者
之前買左隻捉鬼敢死隊番黎, 玩左半個鐘先過倒 Training 果關
但已經暈到不得之了
最後即刻賣番出去, 買返黎總共玩左30分鐘咁多~
有power loader 又真係吸引力大增WO
BTW 之前P3/360 出過果隻AVP其實都幾好玩
可以用MOVE玩嗎?如果可以便好大興趣買,因為揸槍感覺投入好多,雖然會玩個幾鍾會頭暈@0@
KIVA322 發表於 16-1-2012 03:45 AM

未知呀、發佈會就無講啦
正呀,呢隻game我都等咗好耐,唔知出呢?
豬朋狗友 發表於 16-1-2012 01:38 PM

話就話今年第一季 :-£
我對 3D 第一身game 有暈眩2.0 症候羣反應
我完全身同感受, 我都係病患者
之前買左隻捉鬼敢死隊番黎 ...
movie_arms 發表於 16-1-2012 02:04 PM

哈哈、我唔抵得人玩到、屎都買隻batman 返去、都係五分鐘左右就想嘔
有power loader 又真係吸引力大增WO
BTW 之前P3/360 出過果隻AVP其實都幾好玩
sk9091 發表於 17-1-2012 02:01 PM

果隻題材都幾正、連異形都有得㨂
哈哈、我唔抵得人玩到、屎都買隻batman 返去、都係五分鐘左右就想嘔
nesidoh 發表於 18-1-2012 12:02 AM

我就頂左30分鐘, 之後直頭頭暈暈要閉目養神.........
真係FPS
希望唔係
頭像被屏蔽
隻GAME就一定會玩~
我以前玩第一身射擊GAME都會有暈嘅FEEL...
但自從N年前有個同事一LUNCH就玩DOOM...
我坐佢隔離....每次睇住DOOM黎送飯....初頭睇一陣就想飯都嘔埋出黎....
但日子有功....竟然免疫左....之後仲玩埋一份....

記憶中...POWERLOADER有戰鬥軍用版...不過都係來自GAME DESIGN~

其實ALIENS..個殖民城市唔係炸平左喇咩....
仲有得剩比第2隊MARNIES去搜咩...

不過要作落去,總會有借口的~~
新增Collector's Edition , Loader 實物圖