Toysdaily 玩具日報

查看: 8170|回復: 30

[新品消息] Aliens - Colonial Marines 異形續集game (6/12 新增Loader 實物圖)

一路都好想介紹呢隻game, 不過呢度係美玩版, 諗唔到咩藉口放响度, 哈哈

終於等到機會啦, 盛傳呢隻game 既 Expansion Boxed Set 會送 Power Loader, 望落去好鬼正, :55:隱憂就係仲未知呢個生產商係邊間, size 幾多等等

留意而家都未經官方証實架!!:67:

講返隻game 先, 上年年中已經開始發佈佢既消息, 剛於上個月再有gameplay 畫面, 感動程度拍得住睇異形續集:52:

(唔知神級會員 Masterprince :64:係咪都同我一樣咁心動呢)

可惜nesidoh 我對 3D 第一身game 有暈眩2.0 症候羣反應, 無得參戰啦 (可狠呀, 勁想玩Arkham Asylum)

隻game 唯一美中不足就係, 異形既近鏡CG 仍未做到生化/生物效果, 同之前d 異形game 比無太大進步, 但除左呢樣, 個版圖, 設計, 氣氛都真係無得頂, 遠觀好有睇戲感覺

勁想知佢有幾多款異形參戰, 臨尾整隻Predalien 就無得頂啦:71:  (唔介意佢搵NECA 整哂出黎! Mcfarlane 就唔好啦, 我唔想要 4.5吋異形)

送上Screenshots, 對異形有愛一定要睇呀!

條Link 呢?   响呢度: Aliens: Colonial Marines {:3_144:}

P.S. 呢隻game 係 20世紀Fox 正式授權, 使用異形續集為背景, SEGA 開發, 分別會有PC, PS3, XBOX版

(06/12/2012 新增圖片)

傳聞已久既禮盒裝終於現真身啦!!!

source from http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=43801.0
好似幾正咁喎:71:
正!!!!!!!!!!!
但隻機械人?
:@
你引我入Ps3?
正爆!但玩哩類第一身game頂唔到15分鐘就頭暈想嘔......點解佢唔用好似biohazard咁出第三身視點嘅玩法呢.....攪到次次無得玩.....:63:
不過隻Power Loader好似好正咁!:35:
呢隻game我都等左好耐
有得用power loader就好:shiny::shiny:
睇落真係好似好正XDD
隻異形:71:好型棍
回復 1# nesidoh
哇!母后做得不错啊,我要玩这游戏了。
有说PS3版的这游戏几时出呢?
谢谢。
wow...seems good game wor...will it be like Gears of War?
正!!!!!!!!!!!
但隻機械人?
ok!!!!! 發表於 15-1-2012 12:20 PM

電影上, 呢隻係人類開發, 唯一一件能同Alien Queen 單對單既最終兵器!!

(其實佢本身只係負責運輸, 戲入面拎左黎打異形)
你引我入Ps3?
原罪 發表於 15-1-2012 05:49 PM

PC 啦, 網上對戰PC 正d :75:
正爆!但玩哩類第一身game頂唔到15分鐘就頭暈想嘔......點解佢唔用好似biohazard咁出第三身視點嘅玩法 ...
72吋Figure 發表於 15-1-2012 06:22 PM

真係要 Give me Five, 我以為得我係咁, 都明白d 人開發遊戲時點可以對住個game 咁耐唔嘔 :55:
呢隻game我都等左好耐
有得用power loader就好
a_c_e06 發表於 15-1-2012 07:37 PM

隻game  似係大哂冷, 應該有得玩埋loader 啦 :71:
回復  nesidoh
哇!母后做得不错啊,我要玩这游戏了。
有说PS3版的这游& ...
vinlwj 發表於 15-1-2012 10:10 PM

佢曾經講過係今年第一季, 但暫時都係未有確實時間表 :52:
wow...seems good game wor...will it be like Gears of War?
Grimlock 發表於 15-1-2012 10:38 PM

應該會呀, 無聽錯, 係可以網上小隊協力, 再加屈機要人買裝備:30: