Toysdaily 玩具日報

查看: 5223|回復: 12

[ENTERBAY] 今天的戰利品...排左好耐

頭像被屏蔽
RM-5 body 係未亞洲人高度?:73:
RM-5 body 係未亞洲人高度?
E神 發表於 14-1-2012 10:16 PM

拍埋高dx04小小,真係好小..
但係我都覺得好怪,韓先生應該係矮過李先生的
韓先生與李先生只相差1吋!:38:
Ching 排左幾耐?
拍埋高dx04小小,真係好小..
但係我都覺得好怪,韓先生應該係矮過李先生的
ithacity 發表於 14-1-2012 10:31 PM

咁即係都算係亞洲高度~~好想入隻~
但要買多個body先有套衫,,,,~:52:

我都入手了,約14:45抵達,有長長的人龍,約16:00成功購入,RM-5 $35x,RM-4.2 $29x,唔駛七魚出門口已經有兩個波地一套衫

其實人龍唔係真係咁長,不過鋪面只有一位店員,做到無停手,喺度比番個good佢
下次bill爺攪event可以加派人手,等小姐唔駛咁辛苦
頭像被屏蔽
我5點去到..6點成功購入..但唐裝衫已經送晒..要星期一再去補回
fannyabc128 發表於 15-1-2012 05:15 PM

我入2隻 RM-5, 今日唔駛排兼即有唐裝衫送
頭像被屏蔽
EB好耐冇試過咁威水,尋日響旺角都見好多人拎住"堅叔",
呢次Bill爺做得好,支持~支持...!!!!
EB 今次真係威到爆,我好耐冇試過咁滿足~六百蚊左右有兩隻好滿意ge figure, 仲要有衫送, 真係新年快樂~HT都要做下野啦,成日掛住食老底~翻炒又翻炒~ironman ~好悶呀,隻隻 figure 都千幾蚊, QC又唔得...今年睇黎EB 有得翻身~ support ^^
標爺終於翻黎喇。