Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 當個個都響度拗到火紅火綠時,我隻IRONMAN Mark 1 (2.1) 已經玩緊喇

我睇唔出新舊咩咁大分別要出ver2.0...
我想問下大大而家有幾多隻HT?:36:
回復 13# dannydanny

依家都係嗰句,之前高追係因為限定版,無諗過會咁樣就再出,所以唔會再買返之前嗰D架別,大大你都係呀,有位大大講過,等得就唔怕無,入坑唔緊要,唔好益炒家!!
師兄係高追王.....勁呀:71:
回復 19# tonylee12003

唔好撩我瘡疤啦師兄,真心話,我自己都係頭雕開始做得好時慢慢入坑,邊個想高追,「限量版」三隻字害死好多人,依家HT咁出法,已經將呢part野變成玩具,而收藏價值大大拉低左架喇...!!
回復 17# AVP仔

21隻HT,1隻enterbay
勁!奢侈品,有能者追之!:71:
恭喜師兄入到心頭號, 其實只要玩得開心, 高唔高都唔緊要啦, 我初初都係Mark VI入坑, 諗住一隻就算, 點知就停唔到.....

The Next三子我都係高追返黎, d fd話我傻, 但我鐘意啊, 又玩得開心, 至緊要係女朋友支持我呢~哈哈:34:
用4拾6魚高追..1舊膠 ....自問係真係唔會囉.:67:....我會用黎買其他鍾意既玩具 ~ :43:
不過樓主駛一萬幾千..過眼雲煙..:71:又另計 :34:
樓主玩玩具嘅態度其實係個good example!玩得開心,少D怒火,先係玩玩具嘅最高境界!:71:
46魚...我高追過咁多隻都唔捨得用呢個價入一隻figure...
回復  hotroys

係呀...我大部份都係高追...不過都屬於自己真正鍾意嗰D,我遲入坑,所以唔知頭唔知 ...
DreamWorks 發表於 14-1-2012 09:19 AM

自己能力負擔得起就買,冼乜理人姐!
成日係度計乜計乜,又話益炒家等等,玩玩具做乜要甘辛苦?
支持樓主想買就買:71:
回復 27# ckc882000

岩la,想買就買,做人米兩頭5到岸,炒家賺幾多關我地鬼事
回復  ckc882000

岩la,想買就買,做人米兩頭5到岸,炒家賺幾多關我地鬼事
789741963 發表於 14-1-2012 04:51 PM

Yes :71:
    人地邦你keep 甘耐,比番倉租都要啦!有d大哥成曰驚死人賺你錢,又話吾好益炒家,一系自己整黎玩罹!又吾諗下自己係金魚缸賺錢吾係炒家行為咩?
食衣住行樣樣都要比人賺架啦,吾想比人賺搬去無人島住!人死左錢都要比人賺!
價值觀問題,
比得lee個價即係隻野當時心目中值lee個價,
又何來後悔之理?
價值觀人人不同,你好珍重嘅野對別人可能屎都不如,
自己高興就ok啦