Toysdaily 玩具日報

查看: 5521|回復: 34

[新品消息] 當個個都響度拗到火紅火綠時,我隻IRONMAN Mark 1 (2.1) 已經玩緊喇

見各位大大為左一隻Mark 1拗到火紅火綠,幫大家消消火氣,唔好望返轉頭,我哋要比HT走得更快!!:34:
有無Version 1都好,想買就買啦...就算高追都已經玩左咁耐,各位大大,我自己都係高追一份子,46魚。
應該為未買到嘅大大開心,因為大家都有lu。我地有左咁耐,鍾意就等大貨出時,真係靚,15魚再買一隻都無問題,免傷和氣呀各位大大!!

border=0 />
border=0 />
border=0 />
46魚入手,師兄真捨得...!!!
如果冇Ver2.,我惰願玩小隻...!!!
46............!!!!!
頭像被屏蔽
回復 2# kafai1978

當時打算只儲一隻咁大把,自己又好鍾意,就入啦!!
之後條路同好多大大一樣,未見底!!
回復 4# hotroys

咦...你係何方神聖...?!報上名來!!
頭像被屏蔽
回復 7# hotroys

係呀...我大部份都係高追...不過都屬於自己真正鍾意嗰D,我遲入坑,所以唔知頭唔知路撞左一排...印象中都好少正價買到野,死蠢一名!!
回復  kafai1978

當時打算只儲一隻咁大把,自己又好鍾意,就入啦!!
之後條路同好多大大一樣,未見底 ...
DreamWorks 發表於 14-1-2012 09:06 AM

我之前同你一樣心態,超鍾意Mark6,諗住入一隻就算,
點知呢個坑....:cool::cool::cool:
真係深不見底...!!!
頭像被屏蔽
其實舊依隻一d唔比新kor隻差.
其實呢個世界冇話底唔底,每個人價值觀與能力不同,但最緊要自己開心就好了,正所謂「人生有幾多個十年,最緊要痛快」!:34:
頭像被屏蔽
回復 10# hotroys

其實當時響也苦度bid左$6000,Mark 1 & Mark 2各一隻,一定要一齊買,8成新,不過嗰時初入坑,對Mark 2又未係好鍾意,到交收時再去睇過實物,手腳又鬆,又有塵,咁啱賣家當時又有隻全新Mark 1響手,咁我當然揀Mark 1啦!!

呢個就係的高追Mark 1嘅故事喇,不過講到尾,我真係好鍾意呢隻,而非常同意另一位大大所講,新同舊,其實以依家D相睇,真係唔爭得太遠,對我黎講,頭雕我買返黎咁耐都未真係揭開過黎擺,所以2.0我就未必會入
回復 12# AVP仔

同意架,有得再出係好事,出得真係好好,引到我買多隻我咪打開銀包囉,今次就仲有少少保留,睇大貨啦!!