Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[ENTERBAY] ENTERBAY:新 的 1/6 李 小 龍 頭 雕 製 作 中

:71::71::71::71:
HT咪又係出IRON MAN
改咩名好? 發表於 13-1-2012 02:35 PM

一矢中的~~~~~~~~~~~~~~~HT IRONMAN 出咗10隻, 計埋特別版13隻左右, EB 出BRUCE LEE有 7隻 (只計1/6)  計埋特別版8隻.............
我估哩個應該係死亡遊戲的不可動眼頭...
之前EB承諾左首批拎貨D客會補送多個頭...可能就係哩個~
系Fans出再多都晤闷,不过五中意,多一两只都碍眼,其实iron Men出得仲密啦
EB呢排真係好"給力"!:78:
EB今期好進取,GOOD...!!!
食住個勢,做番起個名,唔好俾HT獨大...!!!
"我們之前承諾國內購買了首批死亡遊 ...
kafai1978 發表於 13-1-2012 12:22 PM

"但品德絕對勝過侯活幾條街....." :69:
Sorry to say that do you know the history of Bill Bill?
頭像被屏蔽
其實佢仲識整咩㗎?
整嚟整去都係李小龍,
點靚都無用啦!有啲悶囉!
Bill爺有無 ...
borisasf 發表於 13-1-2012 01:02 PM

我都贊成EB唔好賣咁貴,set返大約1牛就差唔多~佢而家個價仲貴過HT既熱門系列!
但如果平到六百幾蚊,佢係多左客,但一定賺唔到$,因為拉神都唔平,一間鋪頭無$就=蝕,咁會加快EB玩完!
EB其實應該主力d係本地明星既人偶, 下下同ht鬥又比下去...點解唔玩人地唔出既野...
denniskwong 發表於 13-1-2012 03:34 PM

其實近期EB已經玩冷門野,但可惜無人欣賞!
價錢大眾化d, 給大眾多d機會去欣賞
"但品德絕對勝過侯活幾條街....."
Sorry to say that do you know the history of Bill Bill?
cywatt 發表於 13-1-2012 09:28 PM

ching im a relative new comer to this scene, could you elaborate on that?

btw is EB following HT or is HT following EB for all these licenses?  (i.e. robocop, bruce lee, jack sparrow, batman, luke skywalker...)