Toysdaily 玩具日報

查看: 6792|回復: 25

[ENTERBAY] ENTERBAY:新 的 1/6 李 小 龍 頭 雕 製 作 中

李小龍12寸人偶繼續發揚光大!機頭雕製作中

我們之前承諾國內購買了首批死亡遊戲(會場版)的客人也將會得到這款頭雕加戰損塗裝

EB好有心發展喎呢排
加油!!!
good job.

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
睇髮型~龍爭虎鬥 ?系就出好D啦~唔好又試GOD甘
EB今期好進取,GOOD...!!!
食住個勢,做番起個名,唔好俾HT獨大...!!!
"我們之前承諾國內購買了首批死亡遊戲的客人也將會得到這款頭雕加戰損塗裝"
憑Bill爺呢句說話,產品可能未羸到HT,但品德絕對勝過侯活幾條街....努力~Support!!!!!!!!
又出龍爭虎鬥?出埋唐山大兄先翻兜啦!:*
千祈唔好用全包膠body,好睇唔好玩!
表示HT那隻即將見光了
點解出極都仲係小龍哥..........
希望個身做好啲啦!
點解出極都仲係小龍哥..........
denniskwong 發表於 13-1-2012 12:35 PM

其實佢仲識整咩㗎?
整嚟整去都係李小龍,
點靚都無用啦!有啲悶囉!
Bill爺有無請Maketing呀?
有時HT出緊嗰啲,你又出,
我建議佢唔好同人鬥配件,
要鬥種類,盡量出多啲唔同人物,
一個頭雕加個素體及衣服,再加小小配件,
賣平啲...依家人哋野野都賣千千聲,
你試吓賣六舊零水,儲吓錢同客先!
EB should get some new movies' license...
BRUCE LEE AGAIN AND AGAIN:31:
ENTERBAY出堅叔的確讚,但係出小龍密度太高..會有D食老本感覺!!
ENTERBAY出堅叔的確讚,但係出小龍密度太高..會有D食老本感覺!!
oscaryiu 發表於 13-1-2012 02:30 PM

HT咪又係出IRON MAN
EB其實應該主力d係本地明星既人偶, 下下同ht鬥又比下去...點解唔玩人地唔出既野...