Toysdaily 玩具日報

查看: 3941|回復: 11

[詢問] 邊度仲有壽屋Z.O.E. JEHUTY模型賣?

各巴打,邊度仲有壽屋Z.O.E. JEHUTY模型賣?
因為我實在好鍾意呢隻GAME既機設(其中一個原因係入面有我另一隻鐘意既GAME沙羅曼蛇內既主角機Vic Viper,而且仲可以變型!),大鑊啦!所以想儲齊一SET唔砌,
我本身買左1隻,依家想買多隻要來砌,邊度仲有呀?幫下我啦!!!!:63:
淘大唯一一間模型店見過有, 但要4字頭, 買唔落手...
回復 2# dogdogtoy

唉!咁即係話,跟住出果隻VIC VIPER要一出即買2隻,
壽屋D模型比BANDAI MG質數差少少,但就貴過FINEMOLD;
簡直係模型界既千值煉!

4字頭都要硬食架啦,鬼叫自己鍾意咩....:53:

BY THE WAY, 唔該哂!

初初出見3字頭覺得貴忍手, 點知依家可以慳返...:78:
壽屋D模型外型唔錯, 但質素真係唔及Bandai, 但定價一D都唔平
回復 1# 宮澤熹一

:34:

回復  宮澤熹一
ygat2005 發表於 14-1-2012 09:13 PM

唔駛笑得咁過癮,我早2日買左啦!!:43:
回復 6# 宮澤熹一

but i completed 2 weeks before:51:
回復  宮澤熹一

but i completed 2 weeks before
ygat2005 發表於 18-1-2012 08:14 PM

叻啦!巴閉啦!我打算新年假慢慢砌呀。
下次出vic viper不如一齊去買啦.:36:
回復 5# ygat2005

隻改色又幾靚wo,有無正面睇下:handshake:
但點解噤睇隻原色又好似肥肥矮矮噤......
回復 8# 宮澤熹一

good idea...:36:
回復 4# dogdogtoy

唔係壽屋太貴,係BANDAI太平...
睇番其他種類既模型,就會發現壽屋係正常價,而BANDAI係屈左機