Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: brother4_hk

[3A/ threezero] ThreeA sniper

請問落訂要幾錢架, 呢隻好中!
請問落訂要幾錢架, 呢隻好中!
yorpheus 發表於 10-1-2012 07:04 PM

狗狗狗, 落一魚訂.
不過我自己就full pay左.
sniper, 師兄,好毒呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 14# 沉默是柑

c兄真有米:60:

回復 11# yioy1482

聽左兩位c兄意見之後個心都舒服d :)
老實講隻sniper真係唔係好「中」:56:,
但係佢支槍真係「中」到我好應....:no:
希望派貨有驚喜喇,
支槍會令我覺得我今次係冇訂錯嘅:)
今日係便利店訂左隻sniper差唔多要一牛,
返到屋企又開始有啲後悔,
隻野支槍真係有啲吸引 ...
brother4_hk 發表於 10-1-2012 01:26 AM

"係便利店訂" ????
啫WHY 呀?
回復 20# ilovetoys

旺角玩具鋪囉
不過我已經唔記得佢哥度叫咩lu:43:
静係識行去....
好似係hottoy斜對面間飄馬付近:36:
有無C兄可以pm我...隻sniper全數幾錢...同去邊間訂較好(有售後服務)有問題都可跟進...因yahoo拍賣到訂...6月有..但唔知信唔信得過..
跪望大大可以教路...:64:
新手中哂...如果訂好...呢隻會係我人生第一隻3A^^(興奮中)